27/04/2024

Бразилци плачат на раздяла с Лула! Ще доживеем ли подобно чудо?

Лула и Дилма

Бразилци плакаха заради раздялата си с досегашния президент на страната Инасиу Лула. За 8 години с кормилото на държавата в ръцете си той успя да измъкне от бедността цели 20 милона бразилци. Това е и ключовата причина поради която посочената от него за наследница Дилма Русеф спечели изборите – обещанието е, че ще продължи неговата политика.

Колцина са държавниците по света, за които обкновените хора са плакали, защото се разделят с най-високия пост на държавата?… Обратните примери – дал Бог – цели народи са били разплаквани от собствените си управници.

Дилма Русев е с българска кръв. Дано прихванат от нея  и от Лула мъдрост и истинско желание да направят нещо свястно за народа си.

“Мисля, че Дилма ще ръководи отлично правителството. Бразилия трябва да се подготви за световното първенство по футбол през 2014 г., за олимпиадата през 2016 г., а след това да стане петата световна икономика”, каза по повод предстоящата пищна церемония по поемането на президенството от Дилма на 1 януари 2011 г. обичаният държавник Лула.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *