26/04/2024

Бивш офицер: Всички знакови престъпници се охраняват от НСО

Хора от знаковата организирана престъпност получаваха охрана от НСО. Всички знакови престъпници са с хора от НСО и в момента.

Организираната престъпност, шофьорите им, охраните – са хора от НСО, които са работели за организираната престъпност, докато са били служители на НСО. Тези скандални разкрития направи пред БНР полк. Николай Марков (на снимката), бивш офицер от НСО, уволнен от президента Георги Първанов.

Марков разви тезата си, че няма закон за НСО и НРС защото службите се използват за обучение на кадри на организираната престъпност. Познавам лично хора, пратени от сградата на президентството, отиващи при организираната престъпност да ги охраняват като частна охрана, допълни Марков.

Той бе категоричен, че ако не се мине през пълна реформа и пълно разкриване на тези две специални служби, никога няма да можем да продължим напред. Тези неща, които са се случвали, те носят определени последствия. Имаше хора, които след отчет на Сметната палата се самоубиха. Дал съм това, което трябва, в ръцете на господин Плевнелиев, обяви бившият бодигард. Той трябва да се произнесе какво се прави оттук нататък, отбеляза Марков.

Първанов като президент беше един страхлив човек, каза още бившият служител на НСО.

http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/bivsh_ohranitel_nso_pazi_banditi-145641.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *