25/04/2024

Бедна жена върна изгубен портфейл с 300 лева

Бедна жена, която не намерила начин дори да се придвижи с някакъв транспорт до Чепеларе, изминала цели пет километра пешком, за да предаде в полицията изгубен портфейл.

Този красив коледен подарък получи 30-годишен гост от Асеновград, който ходил до курорта Пампорово. В навечерието на Рождество Христово човекът си тръгнал за Асеновград и спрял попътно да напазарува от сергиите със смилянски боб, мед и родопски деликатеси в бурканчета на крайпътния пазар.

Доста часове по-късно мъжът открил, че липсва цялото му портмоне с лични документи и сума от над 300 лева. Членовете на семейството започнали да се вайкат с какво ще посрещнат празниците.

Но точно на Бъдни вечер около 18 ч на им позвънили от полицейския участък в Чепеларе, за да им върнат загубените вещи, съобщава Стандарт. Оказало се, че мъжкият портфейл е бил намерен от 27-годишна смолянчанка. Без никакво колебание младата жена изминала петте километра до Чепеларе, за да предаде загубените вещи в полицията.

Младата жена помолила изрично в полицията да не разкриват самоличността й, но се знае, че тя е била продавачка на крайпътното пазарче и асеновградчанинът бил нейн клиент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *