20/05/2024

Тайно световно правителство методично унищожава човечеството!

Съществува световно правителство. Но не по подобие на правителствата на отделните страни, Това е световно свръх общество. В него вече влизат между 50 и 80 милиона души, десетки световни икономически империи, нетърговски предприятия, средства за масова информация. То има своя структура, своя пирамида, своя йерархия. Точно то управлява планетата. САЩ са метрополията на това свръх общество. То има представители по целия свят. Само с Русия се занимават хиляди експерти.

На самия връх, разбира се, има неголям кръг от познаващи се хора, които определят общата стратегия. Това не означава, че някъде те постоянно заседават и мислят. Те могат въобще да не заседават и да не мислят. Тяхното средство за управление е детайлно разработена и изпробвана система за манипулация на масите, на народите, на правителствата. Върхушката на тази система се състои от 300 най-богати и влиятелни семейства и кланове. Александър Зиновиев, («Российская Федерация сегодня», № 18, 2000.)

Понятието „Нов световен ред – НСР, не е ново. Нов световен ред се опитваха да построят хитлеристите, които провъзгласили за целта цяла редица тайни общества и структури от типа на масоните и илюминатите. Но повечето хора смятат, че така нареченото тайно световно правителство, световно задкулисие, тъмни сили, глобален предказател, клан на дегенератите – различните автори дават свои наименования, са фантастика, към която те нямат отношение.

Но все повече разумни хора и експерти започнаха да подозират или пък вече говорят открито, че болшинството от правителствата на страните, президентите, премиерите, министрите – това са марионетки, дори когато те самите не се считат за такива. Истинската власт е в ръцете на истинските стопани на планетата – световното правителство в сянка. То контролира развитието на човечеството и го насочва в необходимата за това посока вече не едно хилядолетие.

Основният контрол към настоящия момент се осъществява чрез три контура или центъра на управление: Ватикан – това е управлението на ума и сърцата чрез религията. За онези, които смятат, че католицизмът е изгубил своите позиции, една цифра: към католическото вероизповедание се придържат 1,1 милиарда души. Управлението се осъществява чрез определени тайни ордени и структури. Сред тях са Лондон (Сити) – финансово управление ( включително и злато), Вашингтон – това е клубът на силовия център.

Правителството в сянка има редица мозъчни центрове, които вече са достатъчно известни. През 1921 година Морган създаде „Съвета по международни отношения”, който контролира такива важни структури като Федералния резерв на САЩ, Ню Йоркската фондова борса и водещите средства за масова информация в САЩ. През 1954 година бил открит Билдербергският клуб, който обединява работата на американските и европейските политически, бизнес елити, представители на кралските семейства в Стария свят. През 1968 г. е създаден Римският клуб, който обединява представители на световния политически, финансов, културен и научен елит (основно – западен). През 1974 г. е създадена Тристранната комисия, която координира работата на САЩ, Западна Европа и Япония и нейната цел е създаването на глобално планиране и дългосрочно преразпределение на ресурсите.

Жак Атали

В света се води достатъчно активен процес за обосноваване законността, легитимността на Световното правителство. Глашатаи на тези процеси се явяват такива известни личности като Джорж Сорос и Жак Атали. Те смятат, че по-нататъшното развитие на човечеството няма да е възможно без единно общочовешко правителство, без световен парламент, без световни въоръжени сили ( техният първообраз в лицето на НАТО вече е създаден) и без световна полиция. Според мнението на Сорос на дневен ред е създаването на нова световна парична система, която ще замени долара, смяна на световния лидер, при което САЩ ще отстъпят мястото си на Китай.

В Руската федерация един от идеолозите на Новия световен ред – Гавриил Попов ( съветски икономист и първи кмет на Москва) се застъпва за създаването на Световно правителство и за разпускането на ООН. Предлага под контрола на Световното правителство  да бъдат ядреното оръжие, атомната енергетика, ракетно космическото производство и всички основни ресурси на планетата. Според него трябва да бъдат създадени строги нормативи за раждаемостта ( с отчитане на производителността и размера на богатството на всяка държава), генетичен контрол на новородените и прочистване на генофонда на планетата. Гласовете при избори не трябва да са равни, а да се определят според образователния ценз и данъчните отчисления.

Гавриил Попов говори по радио Свобода

Новият световен ред го изграждат пред очите ни. Лидерите и страните, които имат смелостта да се ослушват ги наказват – като Югославия през 1999 г. и като Либия в настоящия момент. Техните лидери ги убиват и дискредитират. Те са завладели основните ресурси на планетата, контролират производството на лекарства и храни. В САЩ подготвят указ, според който производството на храна в домашно стопанство ще се смята за углавно престъпление  като го приравняват към контрабандата. Хората се поставят под тотален контрол, цялото производство на храни ще бъде съсредоточено в ръцете на корпорациите.

Най-известните представители на Световното правителство са от финансовата група Ротшилд – Рокфелер. В момента между тях има някои несъгласия във вижданията за Новия световен ред. Ротшилд, в това число и чрез Сорос, активно насърчава Китай като алтернатива на САЩ. Рокфелер се опитва да печели време чрез всевъзможни кризи и революции, за да завърши процеса на преформатиране на САЩ в нео империя, в която да влязат Канада и Мексико.

Ето една от класификациите на методите на управление на човечеството (според Концепцията за обществена безопасност):

Методологическо, концептуално равнище. Световното правителство владее знанията в цялата им пълнота и осъществява внедряване на не справедливо, злонравно световно устройство.

– -Хронологическо, фактологическо равнище: Световното правителство съзнателно скрива истинската история на човечеството, изкривява знанията за миналото. Така се нарушава цялостното разбиране на света от човека.

– Идеологически приоритет: Създават се изкуствени религии, философски школи, учения, лъже-научни направления. Човечеството изкуствено го разделят и настройват едно срещу друго. Мюсюлманите воюват с християните, католиците с православните, шиитите със сунитите и т.н.

-Финансово-икономически приоритет: Пълен контрол над хората и държавите чрез кредитите, доларите, еврото, банковата и прочее изкуствени системи.

-Оръжието на геноцида. Хората се унищожават като се потиска тяхното съзнание, воля чрез всевъзможни отрови, включително и чрез изкуствени храни – в магазините вече преобладаваща част от продуктите са изкуствени.

-Физическо насилие, страх, терор. Хората просто ги заплашват. Най-непокорните, в това число и цели държави – ги убиват.

Цел на Новия световен ред

Изтриване на националните граници, на националните различия, както и расовите различия. Създаване на „сиво човечество” – без корени, без традиции, без собствено аз. Тези хора ще могат прекрасно да се контролират, те напълно ще са изгубили опорната си точка.

За това държавите рушат, раздробяват, създават управленски хаос. Един от методите за създаване на единно човечество – това е сексуалната революция, разрушение на институцията Семейство, връщане в половите отношения към първобитното стадо – пълна свобода. Бялата раса, което успешно се прави, трябва да изчезне, да се разтвори.

Скрижалите на Джорджия

Осъществява се план за „претоварване на матрицата“. По него планират да унищожат значителна част от човечеството – според различните оценки от 80 до 98 на сто. След това чрез няколко поколения оживели и подивели останки от човечеството се появяват „боговете“, владеещи божествени технологии и тогана ще бъде построена нормална – според техните разбирания, система на управление. Възможно е да бъде реилизиран и по „либерален“ вариант – на тотален електронен концлагер.

Със Съкращения

Изотчиници:  Даниэль Эстулин. Подлинная история и планы Бильдербергского клуба. Джон Колеман. Комитет 300.
Марков Н. Е. Войны тёмных сил.
Петров К. П. Тайны управления человечеством
Документальные фильмы: Дух времени, Дух времени: Приложение, Дух времени: Следующий шаг, Хозяева денег, Кольцо власти, Обман Обамы.

2 thoughts on “Тайно световно правителство методично унищожава човечеството!

  1. Бря!!! Ами сега? ,ба си мамата!! Уж мяза на истинско,ама туй веч надхвърля най-лудите фантасмагории!

  2. За съжаление не е фантасмагория, а доста общо описване на печална реалност. С двата крака вече сме в Новия Ред. И в световната война също. Дано някой оцелее, въпреки правителствените грижи. Макар че, оцелелите най-вероятно наистина ще завиждат на мъртвите, този път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *