19/04/2024

Изчислиха нова дата за края на света – 27 октомври 2013 г.!

Ужасът от цунамито пред 2004 година още не може да бъде забравен

В нашата Вселена в момента протичат процеси на кардинално прочистване. Всичко ненужно ще бъде изхвърлено от живота, ще продължат напред само онези личности, които не живеят безцелно, които имат предназначение в живота.

Тази теория поддържат в момента световни капацитети по парапсихология. Според тях хората, които се събуждат сутрин и не се радват, че живеят на Земята, скоро може и да не се събудят.

Ако човек живее без определена цел, то тогава той е излишен на тази планета, а Вселената периодично се прочиства от боклука, който представлява баласт, т.е. точно тези, които не могат да се радват на живота.

Поради този процес на прочистване  парапсихолозите са убедени, че идващите години ще бъдат толкова сложни, че само най-силните ще оцелеят и само тези, които имат в живота си някаква цел. Но вместо 21 декември 2012 година, когато според тълкуванието на календара на маите свършва светът, посочват нова дата – 27 октомври, 2013.

Това с посочване на точни дати за края на света сме го чували неведнъж. И не един и двама са ставали за смях точно поради тази причина. Достатъчно е да си припомним истерията и предсказанията за потоп малко преди настъпването на 2000 г.

Не че не видяхме няколко години по-късно чудовищни наводнения – достатъчно е да си спомни за най-голямото цунами в писаната човешка история през 2004 г. в Индийския океан, което погуби над 200 хил. души, ураганът Катрина и т.н.

Но все пак – светът продължи да живее.

Сега група парапсихолози твърдят, че на 27 октомври 2013 г. според автора на книгата „Геномът на света“ Борис Астафиев, се  очакват най-трагичните събития. Това според него ще бъде истинският Армагедон.

Както казват сънародниците на автора на тази прогноза – ще поживеем, ще видим….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *