27/04/2024

Все по-често летящи чинии „атакуват“ Ню Йорк

Съобщенията за поява на неидентифицирани летящи обекти отдавна не са сензация. Все по-често и сериозни медии, освен жълтите издания, публикуват информация за такива събития. Напоследък уфолозите стигнаха до заключението, че появата на НЛО не е хаотична, че проявява някаква закономерност.

Често НЛО се появяват  в близост до земни  летящи обекти, съобщава 30dumi.pozicii.net. А именно, на мястото където току що е прелетял самолет или в
близост до летища. Вторият важен момент е, че появата на НЛО често предвещава
глобални събития, които скоро ще се случат  в света.

Специалистите насочиха вниманието си към НЛО, появили се след няколко катастрофи на земята в различни градове по света. Спомнете си особено поразителните събития, които се случиха.

1945 г. бе белязана от голям брой негативни събития, като сред тях най-страховитото е атомната бомба над Хирошима. Има достоверна информация, че на известно разстояние от американските  бомбардировачи, които са носили бомбите е летял НЛО, който остава във въздуха над града в продължение на няколко дни.

Подобни ситуации са наблюдавани и при  няколко други военни събития, характерни за първата и втората световни войни. Не по-малко известен случай на сблъсък с извънземен интелект се наблюдава  в американския щат Северна Дакота, където НЛО се появява над  ракетна база на САЩ. Също така подобно нещо  се наблюдава над американските въздушни бази Уилямс, Loring, Vurtsmit т.н.

През 1956 г. сензационна поява на извънземни е имало над френското  летище Орли, където НЛО е записано и документирано.

И сега небето над градовете е  неспокойно. От време на време има информация за
появата на НЛО в  много държави. Ето обобщение на последните новини за НЛО от този месец.

Над Манхатън в нощта на 13 октомври се появиха странни предмети. Очевидци ги  описват като светещи кълба. Интересното е, че на космическите радари те не са открити, или пък може би военните не си признават.

Тази година появата на НЛО над Ню Йорк зачестява. Скептиците все повече търсят обяснение на подобни инциденти в природни явления, но не всичко може да се обясни по този начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *