24/04/2024

РЗС: Групировката ГЕРБ арестува или убива ключовите си спонсори!

Яне Янев

Смъртта на Михаил Михов, известен като Мишо Бирата, установена днес, е връх в криминализирането и мутризирането на държавата, управлявана като групировка на Бойко Борисов. Това се казва в изявление на партия „Ред, законност и справедливост”, публикувано на тяхната интернет страница. Още подробности – вижте тук!

За нас Бойко Борисов е единственият публичен застъпник и покровител на Мишо Бирата, чрез прословутата си реплика „Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам…”, се казва в съобщението на РЗС.

„Няма кой друг освен Бойко Борисов да знае истината за смъртта на баскетболния шеф.“ Според РЗС инфарктът е алиби, което цели да прикрие истинските обстоятелства около смъртта на бирения бос.

Партията настоява Бойко Борисов и Цветан Цветанов спешно да отговорят на следните въпроси:

1. На 28 и 29 март колко разговора е провел Мишо Бирата, с кого е говорил и каква е основната тема на GSM диалозите?
2. Кои са политиците, магистратите и висшите държавни чиновници, с които Мишо Бирата най-често е говорил през последните 2 години?
3. Бил ли е обект на разработка към датата на смъртта му?
4. С кой се е срещал в хотела и с кого е вечерял снощи?
5. Защо тази кончина се е случила точно в хотела на боса на „Лукойл” Валентин Златев и какви са били взаимоотношенията между тях?

„Звездата на Борисов изгря, докато беше главен секретар и газеше труповете на своите довчерашни приятели от ъндърграунда. Силата му е когато има взривове, бомби, показни убийства, сини лампи, линейки и ковчези. В такава обстановка Бойко Борисов най-добре вирее, това му е естествената среда от времето на СИК“, се казва още в изявлението на РЗС.

С тази мистериозна смърт България отново ще влезе в първите страници на световните медии. Наближава моментът, когато западният свят окончателно ще разбере, че бившият бодигард на Тодор Живков е гангстер, който си сменя образа, но нравите не, смятат от партията на Яне Янев.

„РЗС остава с убеждението, че групировката ГЕРБ арестува или убива най-ключовите свои спонсори, за да замете следите от миналото си и да си осигури служебна победа.“

От партията поднасят съболезнования на близките на Михаил Михов и настояват за независима експертиза на трупа от чужди патоанатоми.

dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *