11/07/2020

Сайтът Уикилийкс вбеси американците: Да убием Асандж!

Джулиън Асандж Джулиън Асандж представлява явна заплаха за американската национална сигурност, пише в The Washington Times Джефри Кунър, президент на Института Едмънд Бърк.

Асандж помага на терористите и ги подбужда в тяхната война срещу Америка. Администрацията трябва да се погрижи за този проблем – веднъж и завинаги „, се казва в статията.

Очевидно обвниненията, че Асандж изнасиливал жени в Швеция вече не задоволяват враговете на австралиеца – още подробности вижте тук.

„Последните публикувани от  WikiLeaks документи са още един пример за опасното поведение на Асандж. Публикуването на повече от 250 000 американски дипломатически доклади, много от които съдържат класифицирана информация, се превърна в голям удар за нашата външна политика „- пише авторът.

„Администрацията трябва да застави Австралия да предприеме решителни действия срещу разпространителя на информация. Тя  трябва да издаде международна заповед за арест и да поиска екстрадирането му в САЩ по обвинения за подпомагане на терористи. Най-малкото още  през лятото администрацията трябваше да организира разрушителна кибератака срещу уеб сайта WikiLeaks и да го унищожи „- се казва в статията.

„Главният прокурор Ерик Холдър младши обеща да разгледа възможността за наказателно преследване срещу Асанж. Но за твърд разговор сега твърде късно.  Вредите са нанесени, хора загинаха и ще загиват заради действията на този инфантилен, самовлюбен нарцис.

Според новите данни, основателят на WikiLeaks се крие в Англия. Ако е така, ние трябва да се справим  с Асандж по същия начин като с други особено опасни лидери на тероризма – да го убием „- казва авторът /още подробности – вижте тук .

www.30dumi.eu

(Visited 36 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *