27/04/2024

Поп певица от групата на Люси Дяковска съзнателно ръсила СПИН

Подсъдимата Надя Бенаиса

Поп изпълнителка  от състава на Люси Дяковска „Ноу ейнджълс“ ръсила с пълно съзнание СПИН на мъжете, с които е имала връзка.  Репортери от всички германски медии се изсипаха в град Дармщат, за следят започналия срещу нея съдебен процес, съобщават медии от Германия.

28-годишната Надя Бенаиса, известна у нас като една от трите колежки на българката Люси Дяковска в групата „Ноу ейнджълс“, се изправи пред съда там вчера по обвинение, че умишлено е заразила свой бивш любовник със СПИН.

Още в началото на заседанието смуглата изпълнителка избърса насълзените си очи и с разтреперан глас обяви: „Съжалявам от все сърце.“

Бенаиса е обвинена от 34-годишния Ралф С., че е правила секс с него без презерватив, въпреки че е знаела за носената от нея зараза. Надя ще отговаря за умишлено нанасяне на тежка телесна повреда.

„Просто загубих контрол. Мисълта, че съм болна, бях потиснала някъде дълбоко в съзнанието си и се преструвах и пред самата себе си, че ми няма нищо. Затова и не информирах партньора си. По-късно, когато разбрах, че е болен, исках да говоря с него, но не успях“, призна
певицата.

Откровението и по никакъв начин не успокои заразения мъж, който също бе в съдебната зала. Той я прекъсна с горчивите думи: „Ти носиш разруха на този свят. Не знаеш какво причиняваш!“

Братът на жертвата също се изказа като свидетел. Той посочи, че когато разбрал за болестта си, Ралф се оттеглил и не контактувал дори с близките си в продължение на половин година.

Певицата се опита да обясни как се е стигнало до този срив в живота й. Тя разказа покъртителната история на живота си. Още като тийнейджърка е попаднала на грешни приятели и се е пристрастила към наркотиците. На 14 избягала от дома си и живяла две години на улицата. На 16 забременяла. Веднага спряла да взема дрога, но разбрала при един от
прегледите, че е заразена с HIV вируса.

Малко след това спечелила конкурса за момичешката поп група и като една от четирите изпълнителки в нея се превърна в най-успешната певица в Германия. С Ралф се запознала покрай работата си. Той я представлявал като агент за известно време. Според думите й именно Ралф настоявал да правят секс без презерватив.

Процесът срещу Бенаиса продължава. Не е ясно дали българката Люси, кято е с нетрадиционна сексуална ориентаци, също ще бъде призована като свидетел.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *