04/12/2022

Първият човек, стъпил на Луната: Там вече беше заето!

Първият човек, направил стъпка на Луната - има ли причина да не му вярваме за това, което е видял там?!!!!....

САЩ са  изразходвали за програмата си „Аполо“  повече от 20 милиарда долара по цени от 60-те години. За тези пари на Луната са изпратени шест екипажа, а  на повърхността  й стъпиха 12 души.  На Земята са докарани 382 кг лунни материали. Плановете са били за още три експедиции до естествения спътник.

Въпреки това, през 1972 г. НАСА изведнъж отменя редовните полети до Луната, като обяснява това с нуждите от финансиране на друга космическа програма. Всичко е логично /още подробности – вижте тук/.

Но много изследователи смятат, че причината трябва да се търси другаде. Раговорите на екипажите на Аполо със Земята не са тайна за стотици радиолюбители по целия свят. Така става ясно, че Аполо 8 на два пъти е бил изложен на въздейстиве от НЛО. Обектът изпраща към Аполо мощен светлинен лъч, след който се появява силен звук, който  причинява болка в ушите на астронавтите.

За странни предмети съобщават  екипажите на „Аполо 10″ и „Аполо 11″ – този, който пръв изпраща човек на Луната. Нийл Армстронг,  направил първата човешка стъпка на повърхността на Луната, предава  на Земята: „Другите космически кораби  са на една права линия от другата страна на кратера. Те са тук и ни гледат!“

Всеки един  от следващите екипажите на „Аполо“ също съобщава за НЛО.
А на снимки на американската  космическа сонда „Клементин „, направени през 1994 г., се виждат  руините на лунните градове, напомнящи на улици и квартали. Пак там са открити прозрачни куполи, тунели и други съоръжения. През март 1996 г., бивши служители на НАСА дадоха пресконференция, по време на която признават: на Луната има  обекти и явления, които не могат да се обяснят с естествени фактори. И някои от тях изглеждат като минни … структури и механизми.

„На Луната редовно се появяват облаци от прах и газ – казва В. Конелс. Проучване на снимките показва , че някои от тези облаци се създават от гигантски X-образни устройства. Обикновено те са на обратната страна на Луната. Това е нещо подобно на  предприятия  за преработка.

Какво  може да се добива на Луната? Има редки минерали, на някои места – метали и радиоактивни елементи.

Може да си припомним идеята за доставка на Земята на изотопа хелий-3, с който е толкова богата лунната почва. Този изотоп може да бъде отлично гориво за ядрен синтез. Вярно е, че хората още не са овладели синтеза,  но това не означава, че това е тайна за представители на други  цивилизации /още подробности – вижте тук/.

Така че е напълно възможно е американците да са били помолени да си ходят от Луната, след като сложиха флаг върху нея. Нищо чудно, че на  Нийл Армстронг се приписва фразата:

„На нас ни беше дадено да разберем, че мястото е заето.“

СЪС СЪКРАЩЕНИЯ ОТ АРГУМЕНТИ И ФАКТИ, източник 30dumi.pozizii.net

(Visited 916 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *