27/04/2024

Астролози вещаят война на Балканите през декември

Известни астролози, шамани и парапсихолози се събраха на 24 март, за да направят своите предсказания за пролетта и лятото на 2011 година. Но стана така, че техните прогнози не се ограничиха само за този период.

Това, което е прието да се нарича световна финансова криза в действителност не е финансова криза, а само нейният предвестник. Истинската финансова криза ни чака занапред, „зарадва” събралите екологът-астролог Алексей Калов.

Най-тежкото астрологическо слово обаче беше на Павел Глоба. „Мен сега много ме обвиняват в това, че съм обещал на Русия спокойна година. Какво ти спокойствие, след като Япония беше разтресена. Но Япония все пак не е Русия. В света през тази година ще има войни, но в нашата страна всичко ще бъде добре. С изключения на лятото, което ще бъде тежко. През юни и юли ще има три затъмнения. А за цялата тази година общо са шест затъмнения. Такава катастрофическа ситуация за последно е била преди 20 години, когато се разпадна Съветския съюз, припомня Глоба.

Затъмненията през тази година ще причинят куп гадости, предупреждава Глоба. Към момента на последното, което ще бъде на 10 декември, въоръжени конфликти ще има на Балканите, а на церемония по връчването на Нобелова награда терористи ще поставят бомба.

Според думите на астролога тази година може да се сравнява с 1939 година от миналия век – годината предвестница на Втората световна война според астрологическите данни.

В същото време с плашеща точност става известно времето за началото на Трета световна война – март 2014 година по време на олимпиадата в Сочи или максимум пет дни след нейното приключване. Къде ще се забърка цялата каша Повел Глоба не каза. Съобщи само, че африканските революции постепенно ще се движат встрани от Русия и в близко време ще се пренесат в Средна Азия. А виновна за всички тези събития е Черната Луна. В деня, когато тя се съедини със Слънцето започнаха бомбардировките над Либия. А когато Черната Луна се съедини с Уран, стана катастрофалното земетресение в Япония.

В близко време, вещае Глоба, революционни сътресения трябва да се очакват в Сирия и Йемен. Лидерът на Иран ще бъде отстранен най-късно от всички. Ще провърви само на правителството на Алжир. Аз прегледах хороскопите на лидерите на всички страни от този регион, заяви астрологът. Президентът на Алжир е роден в един и същи ден с Михаил Горбачов – 2 март 1937 година. Той ще си отиде спокойно – ще му дадат яхта, вила. Никакви революции няма да има в Алжир.

Що се отнася до Кадафи проблемът идва от това, че никой не знае датата на раждането му – дали през 1937 или през 1940 година. Ако той действително е роден на 7 юни, ще умре в деня на своето раждане. Но аз не вярвам, че той е зодия Близнак, защото се държи като типичен Водолей. Неотдавна вестниците писаха, че той е син на френски летец. И публикуваха фотография на пилота. Погледнах – наистина това е „едно” и също лице.

Парапсихологът Лариса Вайс също не предсказва нищо добро. Пролетта ще бъде продължителна, лятото горещо, ще започнат да се раждат шестопръстни деца и животни. Аз това видях вътре в себе си. Според думите й подобни вътрешни видения досега нито веднъж не са я подвеждали. Лариса Вайс още през 1996 година видя жена начело на Украйна. Сега тя пак вижда жена, която ще управлява Русия стояща зад гърба на мъж президент. „Точно Светлана Медведева към това се стреми”, съгласиха се част от присъстващите. Вайс обаче ги опроверга: Не, тази жена не е съпруга на президента. Тя е спортистка и педагог. Да не би да е Алина Кабаева, ахнаха присъстващите.

Парапсихологът не уточни това и премина към световните си прогнози. Япония ще я тресе още дълго. Въобще през тази година на планетата ще умрат много хора.

Шаманът Андрей Дондуков съобщи, че през 2009 г. е настъпила ерата на управлението на бога на смъртта Ямараджи. За всичко направено ще се търси сметка, особено близко врата на смъртта тази година ще бъде на 5 ноември. За всеобщо удивление шаманът потвърди думите на госпожа Вайс – според него мъжете отдавна са изгубили своята сила. Ние живеем в лъжепатриархат, който скоро ще свърши и ще се върне матриархата.

В Русия тази смяна на тенденцията ще бъде преживяна леко. Начело на страната ще остане Дмитрий Медведев. През септември миналата година будистите го признали за въплъщение на женското божество Бялата Тара.

А в Путин не разпознаха ли богът Бодхисатва? Или той сам не е поискал да стане това?, попитаха шамана. „Путин е военен, Медведев се занимава с йога. Въобще – има два типа мъже. Единият, хоризонталният тип, са военните. А има и вертикален тип – те се стремят към духовно израстване. Медведев е истински цар, помазаник Божий. А Путин – само княз или хан”, отговори Дондуков.

Астролозите не повярваха на шамана и само дето не го замериха с обувки, разказва сайтът Тайни. В крайна сметка според тях звездите говорят, че занапред ни чака само лошо, а шаманът твърди, че през 2012 година ще стане точно обратното – всичко ще бъде прекрасно. И настъпи объркване за това, какво все пак ще се случи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *