02/05/2024

Светът – развълнуван от думите на Медведев за извънземните (видео)

Голямото интервю на министър-председателя Дмитрий Медведев пред пет руски телевизионни канала развълнува международната общественост.

Но докато в Руската федерация главният цитат от записа на шефа на руското правителство станаха неговите думи за следователите, обискирали дома на руския режисьор Павел Костомаров, които той нарече козли,  на Запад с голямо вълнение се обсъжда неочакваното откровение на Медведев за извънземните.

В неофициална обстановка Медведев се пошегува (според newsru.com), че руските лидери получават документи за пришълци, които са прелетели до нашата планета и са останали тук. „Пришълците от известно време са при нас. Аз не мога да ви кажа колко са. Ние не можем да говорим за това, за да не предизвикаме паника, но ако гледате филма „Мъже в черно”, вие ще разберете каква е реалността. Файловете за пришълците уж се пазели в свръх секретно куфарче заедно с кодовете за стартиране на ядрени ракети, казва премиерът.

Вестник The Washington Post отбелязва, коментирайки тези изказвания, че президентът Медведев демонстрира далеч по-тънко чувство за хумор в сравнение с шегите на Путин – „понякога безпощадни”.

Макар досега експерт по „зелени човечета”, според слуховете, да беше бившият министър на отбраната Анатолий Сердюков, Медведев може да му отнеме лаврите на подобна тема.

Не всички задгранични средства за информация обаче са готови да се посмеят над Медведев. Някои се отнасят към думите му сериозно – едни решиха, че той се е опозорил пред съгражданите си, други заподозряха, че премиерът случайно е проговорил за тази тайна.

Испанското издание ABC, което цитира InoPressa, в статия „Медведев призна, че Дядо Мраз съществува, а на Земята има извънземни” в подзаглавието е отбелязано: „В сюрреалистично интервю по националната телевизия министър-председателят стана за посмешище пред страната си”. Независимо от увереността на Медведев, че микрофонът е изключен неговите думи за козлите-следователи и за извънземните били явно „изпуснати”, пише АВС.

Италианският вестник Corriere della Sera счита, че изявлението на „Медведев” за зелените човечета не е било шеговито. Руският премиер засегна тема, интересуваща мнозина. Излиза, че правителствата са прекрасно осведомени за извънземните, но мълчат от съображение за запазване на обществения ред, се казва в статията.

Както се казва в материала думите на Медведев за извънземните напразно не са били приети сериозно. По мнението на автора, това станало заради една от срещите на Г-8, когато премиерът уж се бил компрометирал, след като пил водка. Макар след публикуваното от това събитие видео да се вижда, че Медведев се държи съвсем адекватно.

Но изданието напомня, че президентите на САЩ Хари Труман и Роналд Рейгън също официално са говорили за заплахата от нахлуване на извънземни и че земните жители са длъжни да се подготвят да дадат отпор на тази агресия ( още подробности – вижте тук).

ВИЖТЕ С ОЧИТЕ СИ КРАТКОТО ВИДЕО С ИЗЯВЛЕНИЕТО НА МЕДВЕДЕВ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ. И ПРЕЦЕНЕТЕ САМИ ДАЛИ СЕ ШЕГУВА!

http://youtu.be/NDZmaww9vos

One thought on “Светът – развълнуван от думите на Медведев за извънземните (видео)

  1. Има вероятност, този тип да е един от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *