19/04/2024

Американски военни публикуваха невероятни кадри на НЛО (видео)

„Невероятни кадри“ на летящ НЛО над крайбрежието на Джаксънвил, Флорида – САЩ, публикуваха представители на военноморските сили на Щатите. За това съобщава информационният портал Daily Mail.

В мрежата се появи видео на срещата на самолети на морската авиация на САЩ с НЛО. Инцидентът се случил през 2015 г. недалече от Джаксънвил. По-малко от седмица преди това американски сенатори са провели закрито изслушване с представители на ВМС по проблемите на неидентифицираните летящи обекти. Специалисти от военното ведомство съобщили за зачестилите случаи на срещи на пилоти с обекти, които не са били разпознати. Представителят на вицепрезидента на Комитета по разузнаване Марк Уорнър коментирал, че Конгресът се отнася сериозно към подобни инциденти.

Авиоекспертът на телевизионния канал News4Jax Ед Бут проучвайки публикуваните записи стига до извода, че американските пилоти са се сблъскали с нещо абсолютно неизвестно.

„Това е много интересно. Традиционните самолети категорично не могат да летят така“, коментира експертът.

На фона на зачестилите случаи на срещи с НЛО ВМС на Щатите подновиха програмата за регистриране на подобни инциденти заради опасения, че „тайнствените обекти“ в действителност могат да бъдат и “ изключително напреднали руски самолети“.

Редовните срещи с НЛО на Източния бряг на САЩ започнаха след модернизацията на палубните изтребители бомбардировачи F/A-18 Super Hornet, които започнаха да улавят на радарите си странни обекти. Теахните маневри засега са невъзможни за съществуващите земни летателни апарати.

Според представители на американските ВМС подобни инциденти се случвали на практика всеки ден от лятото на 2014 г. до март 2015 г. НЛО, които летели със хиперзвукова скорост на височина на девет хиляди метра, не оставяли след себе си кондензационни следи и шлейф от изгорели газове.

https://youtu.be/S2ZmOJtewtg
https://youtu.be/S2ZmOJtewtg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *