03/12/2020

Пътник скочи от самолет секунди преди излитането му

Персоналът на аеропорта в Пиза – Италия, разследва наистина необикновен инцидент, станал на летището в неделя сутринта. Преди самото излитане от самолета от него скочил пътник.

Извънредното произшествие се случило на летище „Галилео Галилей”.

Самолетът, който се стягал да излети за Трапани, Сицилия, вече рулирал към полосата за излитане, за да започне пробега си преди отлепянето във въздуха. В този момент един от пътниците, възможно премислил дали да лети или пък изплашен от нещо, пред очите на всички отворил задната врата на самолета и скочил.

По щастлива случайност безразсъдният скачач не загинал. Но той едва ли е възнамерявал да си разчисти сметките с живота. Отначало скокльото попаднал на крилото на машината, след което скочил на земята.

Всичко станало за броени секунди преди излитането. Очевидно мъжът е действал много бързо, защото никой не е успял да го спре. Нарушителят е задържан. По-късно било установено, че той е психически болен.

Службата по безопасност на летището провежда разследване на инцидента. Между другото това произшествие объркало разписанието на полетите. Самолетът, от който скочил пътникът, излетял от Пиза с час и половина закъснение.

(Visited 118 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Пътник скочи от самолет секунди преди излитането му

  1. Е,какви са тези самолети? Може ли такава машина да няма блокаж на вратите? Ами на ако на 10 000 метра височина, някой друг луд реши да скочи….или да се качи….

  2. Модераторе, кой се бъзика и ми е сменил ника?

  3. Досега нямаме случай да сме сменили ника на когото и да е било. Имаме един единствен случай на изтриване на коментар поради нарушаване на ценностите, които сайтът изповядва, и този коментар не е ваш. Кажете как точно се изписва никът ви?

  4. Бях се кръстил „Ivan“. Сега гледам „Inan4o“….странно.

  5. наистина странно, ще се консултираме с програмиста – никой не е пипал ника ви.

  6. Абе забравете го случая. Ако няма рецидив, няма проблем.
    Мерси.

  7. програмистът оправи нещата – сега ще видим как ще се публикува. И предишните ви коментари са с правилния ник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *