19/03/2024

Главният прокурор: Тези СРС-та (срещу президента Радев )не са СРС-та

Всичко Мара втасала в тази държава и за да няма скука – те ти война между Главен прокурор и президент на България.

Някога, ама наистина много някога по време на дълбокия соц в Пловдив работи като добросъвестен катаджия старшина Иванчев – реална личност, това не е виц. Застава старшина Иванчев на изхода пред тунела под Античния театър в Пловдив. Има знак за ограничение на скоростта за преминаването през тунела, който почти никой не забелязва.

И така, вдига старшина Иванчев слънчогледа пред поредния нарушител. И без много излишни обяснения иска талона на шофьора. Получава го. Вади перфоратора и дупчи талона заради превишена скорост. Тогава така се процедираше. И всеки трепереше да няма дупки на талона заради сериозните последици.

И тогава шофьорът се разкрещява с позната ни и сега арогантност: Какво правиш, бе! Ти знаеш ли кой съм аз?

Старшина Иванчев се вглежда в лицето и за свой ужас разпознава местен партиен велможа.

Но храбрият шосеен войник не се предава лесно. Грабва обезобразения талон на велможата и с химикалка написва:
„Тази дупка не е дупка“, подпис – старшина Иванчев.

И с новия ни главен прокурор Иван Гешев – да ни е честит, така: Публикува официално дешифрирани СРС-та, тоест свалени на хартиен носител, тоест веществени доказателства, за пред съда. Законът предвижда до 3 години затвор за подобно огласяване.

И също като старшина Иванчев със закъснение загрява гафа си – лошото на писаното е, че остава. Но бързо поправя грешката – пред цяла армия жураналисти заявява:“Тези СРС-та не са СРС-та“.

Усмърдяха я тази държава. Президентът им е трън в очите на нашите управници – враг №1 на държавата според тях. Всичко Мара втасала – докараха водата, разчистиха боклука, издухаха бозата от въздуха и се заеха с „престъпника“ президент.

Вместо да подгонят мафиотите, които унищожават и хора и природа по тези територии.

Евала бе, управници, всичко вони заради вас, но пак другите са ви виновни. Нищо че десет години цялата власт е в ръцете ви заедно с парите за решаване на проблемите.

Как едно нещо не свършихте засветно като за пред и за хората…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *