19/03/2024

Австралийски държавник: Климатичните промени – заговор, ръководен от ООН, за налагане на нов световен ред

Морис Нюман, главен бизнес съветник на бившия министър председател на Австралия Тони Абът твърди, че мистификацията около глобалното затопляне няма нищо общо с климата на Земята и е свързана с това, че Организацията на обединените нации се държи като авторитарен режим.

В продължение на много години скептиците по отношение на изменението на климата с сблъскват с оскърбления и подигравки заради това, че се осмеляват да оспорват този натрапван на обществото проблем с нарастващ обем от научни данни. Натрупаната информация им позволява да разсеят митологията за изменението на климата и става ясно, че скептицизмът им е повече от оправдан.

Независимо от това какво показват климатичните данни става все по-очевидно, че ООН използва изменението на климата, за да разширява своето влияние.

„Става дума не за факти или логика. Става дума за нов световен ред под контрола на ООН“, казва Нюман.

Той отбелязва също така, че преобладаващото мнозинство от изследователи „доказващи“ връзката между изхвърляния CO2 и изменението на климата, към настоящия момент тази връзка е погрешна.

Стабилността на климата за две десетилетия би трябвало да бъде достатъчно доказателство за това, че климатичната катастрофа, за която всички сме чували, на практика не се случва. Но както твърди Нюман изменението на климата може да бъде свързано не толкова със запазването на Земята, колкото със засилването на авторитаризма.

„Истинският дневен ред сега е концентрирането на политическа власт. Глобалното затопляне е трик. Приказките за глобалното затопляне се популяризират от ООН и се финансират много добре. ООН има много силен съюзник в Белия дом“, коментира Нюман.

Бел. ред.: По един от документалните канали „Травъл вече няколко пъти въртят филма „Измамата Глобално затопляне“. Наистина е интересен. Фактът, че от темата се печелят пари със странната търговия с въглеродни емисии наистина трябва да ни подсказва нещо между редовете. И както казва един от участниците във филма, ако проучвам живота на катериците в Съсекс достатъчно е да напиша: Катериците и глобалното затопляне,  за да получа желаното финансиране.

Земни хроники

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *