28/04/2024

Шефът на РИА Новости: Русия може да превърне САЩ в радиоактивна пепел (видео)

Шефът на РИА Новости Димитрий Кисилев предупреди, че Русия може да превърне САЩ в „радиоактивна пепел“.

Кисилев, който води и предаване по държавната телевизия Россия 1 разсъждаваше в неделя вечерта в коментарно предаване по повод планирания от Вашингтон бойкот на предстоящата среща на Г – 8 в Сочи.

„Ако е така, то защо Обама се обажда на Путин? Русия е единствената страна, която е способна да превърне САЩ в радиоактивна пепел! Не знам дали е съвпадение, но Обама се обади на Путин на 22 януари, когато официозът на правителството (Росийская газета) излезе със статия за системата за защита от ядрени нападения „Периметър“. В САЩ я наричат „Мъртвешка ръка“. Дори ако всички наши хора на командни постове завинаги замлъкнат при ядрено нападение, системата автоматично ще прати стратегическа ракета в правилната посока“, обясни Кисилев.

Тази част от коментара му беше направена на фона на екран с колаж на гъба от атомен взрив и надпис „Ядрена пепел“.

Наскоро руският президент Владимир Путин уволни шефа на РИА Новости и назначи на негово място Кисилев, когото опозицията в страната определя като „министър на пропагандата“. Той е отявлен антигей активист и наскоро предизвика остри реакции с изказването си, че сърцата на загинали при инциденти хомосексуални „трябва да бъдат изгаряни, за да се предотврати да бъдат трансплантирани“.

Бел. на www.snaiper-bg.net: Боже, пази планетата ни и човеците от идиоти с власт и от двете страни на океана!

Ето и самият коментар, направен по повод събитията в Украйна:

standartnews.com

http://youtu.be/utgVhoLVxsg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *