29/03/2024

Стойчо Керев се завърна с нови епизоди!

Днес (петък, 11.03) в 16 часа Стойчо Керев възстанови популярното си предаване „Въпрос на гледна точка“ под формата на нов проект – „Новото познание“. Всеки петък ще бъде излъчван нов епизод на сайта на проекта –http://www.novotopoznanie.com/

Проектът продължава позната и обичана от десетки хиляди линия за наука, конспиративни теории и мистика. Отново ще бъдат представяни различни гледни точки за произхода на човека, факти за исторически събития, за световноизвестни и значими личности, научни хипотези и познание от древни книги. По думите на Керев, обективността е понятие с нюанси, а детайлите предизвикват умовете и отключват съзнанието към неизказаното на глас.

В стартиращия днес проект са подготвени епизоди, навлизащи в неосветените пространства на геополитиката. Шарл дьо Гол и Кемал Ататюрк ще бъдат представени в светлината на нови и интригуващи гледни точки.

„Премиерният епизод припомня кои сме, намига на миналото и задава въпроси“, уточнява Керев.

Според Керев „предателството на 500 милиона европейски граждани е част от предварителна програма. В Мюнхен новият фюрер пие бира, без да осъзнава, че съдбата вече го е посочила. Германци кандидатстват открито за руско гражданство. В Америка треперят от Тръмп. До 20 години според официалните изявления на НАСА ще се срещнем с извънземна цивилизация. Животът в паралелни реалности е описан от научни експерименти. Възможно ли е да знаем истината, ако първо не сме я изследвали? Има факти, които официално не съществуват. Милиарди хора по света живеят в невежество. Пред очите ни се разиграва сценарий за световно господство. Живеем днес. Утре е понятие от сънищата.“

Популярното тв-предаване „Въпрос на гледна точка“ с автор и продуцент Стойчо Керев стартира на 26.09.2013 година и беше излъчвано в три сезона и над 300 епизода. Проектът “Новото познание” е базиран на най-успешните документални формати, популярни както в киното, така и в онлайн платформите в САЩ, Русия и Европа.

Източник: http://www.memoriabg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *