19/05/2022

Подло ни манипулират с мантрата: Българинът скачал само, когато му бръкнат в джоба

Хора, моля ви – нека да се освестим и осъзнаем как ни обработват: непрекъснато ни се внушава, че българинът се вдига на бунт само, когато му бръкнат в джоба.

Значи е морално десетилетия наред от джоба на българина да се изгребват милиарди, но е ненормално това да му е мотивът да се събуди като гражданин и да скочи срещу крадците от върхушката.

Значи е нормално българинът да работи, но да не може да си храни, облича и образова децата си както трябва, да осигурява на тях и на себе си топлина през зимата, почивка през лятото.

Значи е нормално половината българи буквално да са озъбени, защото зъболекарят е един лигав лукс за милиони човеци по тези земи.

Значи е нормално да му искат хиляди за лечение, макар да е осигурен.

Значи е нормално да е принуден да избира: или лекарствата, или храната…

Значи е длъжен да издържа и осигурява висок стандарт на двупръсточелите крадци начело на държавата, а те от своя страна да се гаврят с него.

Мантрата „само, когато му бръкнеш в джоба“ е измислена точно от мега грабителите на България, убедени, че тези дребни душици – българите, си заслужават да бъдат крадени всеки ден.

Да не можеш да си гледаш децата, да ги пращаш да се спасяват в чужбина – това не е ли кражба в джоба?

Да не говорим, че има и протести с други мотиви – през 2013г. срещу Пеевски, гласен за шеф на ДАНС, например.

Така че, да не пригласяме в хора на крадците за мотива на сегашните протести. Защото това е протест срещу тоталната липса на справедливост.

Иначе оправдаваме грабителите на милиардите, които не просто живеят в незаслужен с труд лукс, а се развяват ненаказани за престъпленията.

И лекомислено се гаврят с народа.

Автор: Елена Емануилова

Снимката е от интернет

(Visited 205 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *