16/08/2022

Поредица загадъчните аномалии на Луната: Извънземна разузнавателна база? – № 4 (видео)

Мистериите и загадките, свързани с естествения космически спътник на Земята с наистина са много.

Ако е вярно това, което твърдят някои уфолози, че някаква неизвестна древна цивилизация целенасочено е нагласила Луната на точно изчислена околоземна орбита, то естественото логическо предположение е, че това не е направено от някогашните жители на нашата планета.

Изследователят и автор, Дейвид Айк, който предизвиква много спорове твърди, че Луната е изкуствен спътник, предаващ сигнали от Сатурн на нашата планета, който сигнал създава матрицата, която е нашата „реалност“.

А има и такива, които твърдят, че съвършеният кръг на един от полюсите на Луната е образуван от кораб беглец от тази огромна изкуствена база на извънземни. Както и че Луната всъщност е разузнавателна база.

Ако намерите време за това видео – няма да съжалявате – в него има удивителни кадри на удивителни неща на Луната:


https://youtu.be/RVNB8lozOJQ

(Visited 2 044 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Поредица загадъчните аномалии на Луната: Извънземна разузнавателна база? – № 4 (видео)

  1. Още през 60те години един смел човек на име Марк Филипс каза, че военната наука върви с 20-30годни преди гражданската и че на човека ще да е почти невъзможно да се защити пред империята на Злото, а то е благодарение на това, че работим за тази робовладелческа ситема.Та ако има извънземни то те са отдавна създадени от земните безбожници,които всяка година затягат силовите структури да се опазят от народната любов. Наглостта на политическите глутници пропорционално расте с новите технологии, за които населението и хабер си няма как под кефа и улеснението си продава здравето и живота. https://youtu.be/I11L1hw5Ucs

  2. Още не са доказали, че наистина са били на Луната и защо въпросите на журналистите към бившите астронафти, странно как предизвиква гневът им. Обаче има един човек на име Марк Филипс, който още през шейсетте години дава напътстваща информация и казва, че военната наука е 25-30години пред гражданската.
    https://youtu.be/2WS9SoN8bN8?list=PLS8cXWv8ZUct_71rZIYTcQTIMzC5gLqSf Поради това смятам, че всичко извънземно е съдадено от земните, двуноги влечуги,които се хранят от нашия труд и държат финансовата ситема.
    Така, че не случайно патентите на учените минават първо през военните,много от тях се и засекретяват. Колко столетия са необходими на учените да измислят цигари без вреден дим, мръсната вода да я пречистят в питейна, да подменят двигателите с вътрешно горене с електрически…Просто е! Благодарение на нашия материализъм тази мошеническа система се крепи. Именно за това днес покваряват и разграждат човешкия дух, а така се и контролира по-лесно света. Там, където безбожието царува, всичко е обречено на гибел.

  3. Не си сам, мнозина го знаят. Тези престъпници използват нашето примирение и са ни поробили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *