17/08/2022

Снимки на НЛО отвътре се появиха в мрежата

Фотографии на „човекоподобен извънземен“, както и „панели за управление вътре в летяща чиния“ за първи път се публикуват в англоезична книга, твърди издателят Flying Disk Press.

На снимките са огледални черно-бели изображения вътре в кабината с места за сядане, панел за управление и други обекти. На фотографиите също така присъства изображение човек със тъмни очила, за който се предполага, че не е някакъв друг, а истински извънземен.

Според сензационното твърдение в книгата „Контакти с НЛО в Италия“ в главата, засягаща извънземните пришълци и похищенията в страната, тази летяща чиния се приземила в околностите на Франкавила ал Маре край Адриатическото крайбрежие.

21

Д-р Роберто Пиноти – на 73 години – автор на книгата, която трябва да излезе от печат на 1 февруари обяснява, какво на практика се е случило.

Според разказа му до НЛО били допуснати двама човека, които направили серия от фотографии. Диаметърът на този НЛО бил около 24 метра, а централната каюта – десет метра.

„Тези редки фотографии на НЛО, а също и две снимки на преполагаемия извънземен пилот… били публикувани най-напред“.

Събитията се случили през ноември 1957 г. , но за тях до този момент никога не се е говорело в Италия.

Той добавя: „Голяма част от информацията в тази книга за първи път се публикува на английски език. Книгата съдържа голям брой произшествия, свързани с НЛО и с извънземните в Италия, но без съмнение един от най-необичайните е този филм от 1957 г. Това е единственият случай, който аз зная за снимки вътре в НЛО.

„Това, на което било съдено да се нарече „Дело за приятелство“ е започнало около Пескара между 1956 и 1957 г. Тогава група местни жители излиза, че е участвала в периодични и редовни контакти с човекоподобни извънземни „приятели“, желаещи да помогнат на човечеството.

„Тези същества построили подземни бази на Земята, а в Италия най-важната била в централната зона на полуострова близко до Адриатическо море, недалече от Пескара.“

Твърди се, че контактът в този район продължил повече от 20 години и дори италианският дипломат – консулът Алберто Перего, бил свдетел на тези събития.

Не е изненадващо, че веднага са се появили скептици, които започнали навсякъде да тръбят, че тези фотографии и „Делото за приятелство“ са поредната фалшификация.

Издателят Phillip Mantle коментира: „Роберто Пиноти е аерокосмически журналист, автор и главен италиански учен уфолог, който има научна степен в областта на политиката и социологията от Флорентинския университет. Той е единственият жив основател на италианското Centro Ufologico Nazionale (CUN), една от най-старите и авторитетни частни изследователски организации на НЛО, създадена преди 50 години“.

Преди това той бил офицер от ракетна бригада III на НАТО.

Твърди, че си е сътрудничел с италианското разузнавателно общество в качеството на консултант на НЛО и че получил важни официални документи от Министерството на отбраната на Италия.

Между другото преди около две години за тази удивителна история за редовни контакти на местни италианци с извънземни край Пескара един от документалните канали беше направил филм, като сътрудничеството с извънземните там беше представено само с една дума проект „Приятелство“.

(Visited 876 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *