25/04/2024

Удивително: И най-силните болки в тялото спират моментално! (нужно е само 1 безплатно нещо)

Едва ли има човек, който поне веднъж да не си е патил от болки в тялото, зъбите, крайниците или главата. Те засягат всички – от малки до големи, като често пъти може и да няма основателна или тревожна причина за това.

Дори и да не са свързани с конкретно заболяване обаче, всички болки в тялото или главата са повече от мъчителни. Не можем да се храним, да спим и дори да седим нормално. Истински ад е, но и за него си има решение. При това безотказно и абсолютно, ама абсолютно безплатно.

Веднага спрете да гълтате химия под формата на скъпи лекарства. Сами знаете, че или не помагат изобщо, или трябва да погълнете шепи от тях за едва временно успокоение.

При болки в тялото можете да се спасите от раз, буквално за минути. А ви трябва само едно нещо – намира се във всяка къща и не струва никакви пари. Става дума за най-обикновен наглед лед.

Да, лед. Само че не си помисляйте да натривате с него болезнения участък. Нищо подобно. Така, дори и да ви отпусне болката, ще бъде само временно. За да я отстраните от себе си завинаги обаче, трябва да направите с леда нещо съвсем различно.

Извадете кубче лед от хладилника и го хванете в ръката си. Това е. Важно е да запомните, че хващате кубчето в зоната между палеца и показалеца си. Поставяте го там и започвате да го въртите и да разтривате тази зона с него за около 5 до 7 минутки.

А ако искате обяснение на чудото, което съвсем не е чудо, ето го. Просто в тази част на дланта на ръката се намират всички нервни окончания, които контролират и са свързани с центъра на болката навсякъде по тялото. Опитайте!

http://www.doctorbg.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *