29/01/2023

Сменят населението на Европа с мюсюлмани от Tретия свят, за да я хвърлят във война с Русия и Иран

Европа потъва бавно, като Титаник, след сблъсъка с миграционния айсберг. Заповядано е оркестърът на палубата на европейския кораб да свири и светлините да светят, за да се заблуждават пътниците, че всичко е наред. В това време корабът на европейската цивилизация се е запътил към бездната.

Австралия прати военния флот и спря всякаква нелегална емиграция. Световните кукловоди обаче са предвидили друга съдба за Европа.

На мястото на сегашна Европа, след много сътресения, граждански сблъсъци и Евроджихад, по повод на които ще се намеси армията на САЩ, ще се основе мюсюлманска свръхдържава с население от над 1 милиард души, 600 милиона от които ще са заселници мюсюлмани от Африка, Близкия изток и Азия. След края на гражданските сблъсъци, ще се проведе демократично гласуване, в резултат на което новоучредената „Демократична партия на справедливостта“, разчитаща на мюсюлманските гласове, ще вземе повече от половината гласове и ще отвее старите големи групи на Европейската народна партия и социалистите, а малките като либерали, зелени и Консерватори ще бъдат окончателно маргинализирани.

Новата държава Съединени европейски мюсюлмански щати, ще стане най – голямата мюсюлманска сунитска държава в света. Ще се изгради огромна високотехнологично оборудвана 50-милионна наемна професионална войска с редови състав от предимно мюсюлмани емигранти, попълнени от списъците на бюрата за безработни. Особено предпочитани ще са свирепите войни, дошли от племената живеещи в джунглите на Африка. Армията ще бъде изградена по модела на американската армия и с нейни инструктори. Финансирането на армията ще се осъществи със средствата, източени от световната банкова върхушка, от работещите европейци и американци, както и под формата на директни заеми от световната банкова олигархия, Саудитска арабия и Катар. Това ще стане по вече изпробвания и приложен модел за създаване, финансиране и въоръжаване на радикалното ислямистко движение „Талибан“ през 80 години на 20-ти век в Афганистан, както и на опозицията в Либия и Сирия през 21-ви век, но в несъпоставими по големина мащаби. За разлика от коренното население на Европа, което помни двете световни войни на 20-ти век и трудно би се включило в нова война, особено на изток с Русия и нейни съюзници, за мнозинството от хората в армията от емигранти няма да има такива психологически и ценностни пречки.

Световната банково – финансова олигархия няма да  позволи на Саудитска Арабия, Катар и Турция да поемат изцяло контрола над Европа, а ще го остави за себе си, макар и в задкулисна форма.

След това се очаква да се проведе операция „Армагедон“, включваща конвенционална война без ядрено оръжие с Русия и нейните съюзници, по повод силно отразен в медиите иницииран сблъсък на Русия и мюсюлманите сунити на нейна или чужда територия, който да възмути световната общественост.

Първи ешелон на страните, които ще воюват, се очаква да е сунитския мюсюлмански полумесец , включващ големи сунитски държави и на първо място новоучредените Съединени мюсюлмански европейски щати.

Втори ешелон ще бъдат САЩ, Канада, Австралия, Япония и техните съюзници.

Опустошителната война ще предизвика най-тежки поражения и непоправими щети на първия ешелон от една страна и руската цивилизация и Иран от друга. Предвижда се пораженията за втория ешелон да са възстановими.

Войната значително ще редуцира населението на планетата.

След войната ще се установи Новият световен ред, при осъществяване на плана „Вечен покой“.

По този план всички валути в първа зона на контрол (по–развитите държави) ще бъдат заменени с електронни разплащания с една електронна валута. Освен това с обяснение за борба с престъпността и тероризма, ще се осъществи пълна чипизация на цялото население в развитите страни с имплантиран до хипоталамуса чип от второ поколение. Чипът ще има вътрешни комуникационни нишки, подобни на дендритите и аксоните на невроните, за обмен на информация от микродатчици, както и модулатор на поведението. Той ще предава онлайн всичко което индивидът говори, данни за хормоналното състояние, кардиограма, енцефалограма и други данни до централен сървър. Цялата информация ще се получава от сървъра, управляван от софтуер с елементи на изкуствен интелект. Само при нужда, анализатори ще разглеждат поведението на даден индивид.

Модулаторът, включващ възможност за влияние върху хипоталамуса, ще позволява предизвикана отвън промяна на поведението на индивида и дори прекратяване на неговото съществуване. Световният елит ще живее стотици години в подменяни клонирани тела и с периодично добавяне на млади мозъчни клетки, подобно на мозък на цивилизацията, а редовите граждани ще са като подменящи се клетки на цивилизационното тяло. Голяма част от работата ще се осъществява от роботи, поради което ще се поддържа по–малък състав на населението в развитата част от цивилизационното тяло. Неразвитите зони ще изпълняват ролята на природни резервати с туземно диво население.

Разбира се, всичко описано по-горе може да излезе тотално извън контрол и човечеството да затъне в още по-големия ужас на неконтролируемия хаос.

Европейските граждани трябва да заставят зависимия си и предателски политически псевдо елит да изпрати националните армии, които да пазят европейските земи от всяко нелегално проникване. Трябва да се спре всяко приемане на нелегални емигранти, като бежанци. Ако не направим това, Адът ще се стовари върху главите, не само на нас, европейците, но и на целия свят.

Възмутеният гражданин, Общество.нет

http://www.budnaera.com/201503/1506021185.html

(Visited 2 272 times, 1 visits today)

One thought on “Сменят населението на Европа с мюсюлмани от Tретия свят, за да я хвърлят във война с Русия и Иран

  1. Благодарна съм за този сайт – пише се истината и днешната и последващата и понякога с часове ровя и чета. Но специално на темата ми се иска да допълня представите.
    Наслагвам информацията от различни източници, тя изкристализира при разсъждения и се получава най – вероятното развитие. В Библията в Откровението на Йоан – глава 17 се описва унищожението специално на Европа (прочетете и ще се уверите); в книгата на Ян ван Хелсинг „Не пипай тази книга“ недвусмислено се говори за предстояща мащабна война с Русия като основен подбудител ще е Германия (коя Германия обаче – тази на ислямистит, а не на германците). Като следствие всичко от Дунав на север ще бъде унищожено, изпепелено; в списанието Profetic Vision (www.propheticvision.org.uk – това пък им е сайта) – християнско с много силна евангелизаторска мисия, в няколко броя изрично се предупреждава за съдбата на Европа и то свързано с исляма. А Берлин е наречен „седалище на сатаната“.
    И така картинката се подрежда – унищожението на Европа и то по вина на евро – управляващите, е гарантирано и неизбежно. Тук територията на България ще остане без да бъде унищожена, но Русия ще пострада много. Жестока картинка, нали? Има и една добра вест – в сраженията на Армагедон ще се намеси Исус с неговата армия (как точно ще стане – нямам представа) и ще спечели не само битката, но войната и ще спаси своите. Добре е да знаем злото, което се изправя насреща ни, но е добре да знаем, че имаме защитник, имаме някой който ни обича и ще ни спаси от този ад.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *