26/04/2024

Вдовицата на обявения за убиец на Кенеди отказа 3 млн. за интервю

Тя би могла да бъде нормална, с нищо незабележима  пенсионерка, която води обикновен живот – грижи по къщата, пазаруване, ходене на кино от време на време. Но уплашените очи  на тази жена говорят за друго.

Преди 50  години  нейният живот се променя завинаги. Това се случва, когато се чуват изстрели на улица Дили Плаза в Далас и президентът на САЩ Джон Ф. Кенеди е убит пред очите на десетки хиляди хора.

Тази пенсионерка е вдовицата на Лий Харви Осуалд, бивш морски пехотинец, обвинен в убийството на най-обичания американски президент.

Изненадващо е, но снимките, които публикува вестник Sunday  Mail, sa първите снимки на отшелничката Марина Осуалд за последните 25 години.

Няколко седмици преди 50-годишнината от убийството на Кенеди, сега 72 -годишната вдовица на, както се твърди, неговия убиец,  е снимана от  папараци около супермаркета Walmart , разположен  непосредствено до нейния дом близо до Далас.

Тя е била с втория си съпруг, който е бивш автомобилен състезател , 75 -годишният Кенет Портър, за който Марина се омъжва по-малко от две години след като покойният й съпруг бе застрелян пред световните медии.

Приятели казват, че 72 -годишната баба и майка на три деца живее  като виртуален отшелник след последното си телевизионно интервю, което  тя дава преди четвърт век.

Тогава тя категорично настоява, че няма солидни доказателства срещу бившия и съпруг. В това тя е убедена и до днес.

Родената в  Русия Марина живяла тих живот зад затворени врати и скрита от подозрителни очи.

Обхваната от  страх и опасяваща се от обвинения, че е съучастник на Осуалд и е участвала в заговора на КГБ срещу Кенеди, сега  бабата живее в град Rockwall, Texas  от средата на седемдесетте години с втория си съпруг и три деца.

Но с наближаването на 50-годишнината от трагедията, тя не можеше да остане далеч от общественото внимание.

Наскоро бе съобщено, че Mарина  категорично отказва всякакви интервюта, дори и за много пари. Едно от големите американски издания й предложило три милиона долара. Въпреки високата цена вдовицата на Осуалд  отказва.

Read more: http://30dumi.eu/2013/11/vdovitsata-na-ubietsa-na-kenedi-otkaza-3-miliona-za-intervyu/#ixzz2jewuCUeS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *