17/06/2024

Момиче почина в нечовешки мъки след ваксиниране (видео)

14-годишната Лили Христова от великотърновското село Самоводене, която разви автоимунно заболяване след ваксинация срещу човешки папилома вирус, почина в адски мъки и агония в клиника във Ватикана. В последните четири дни от живота си тя е била в реанимация с изключително ниски жизнени показатели, на командно дишане и упоена с морфин, защото е крещяла от нечовешки болки.

Всички официални институции казват, че причината не е във ваксината срещу рак на маточната шийка, поставена преди две години. Именно след нея обаче животът на Лили рязко тръгва надолу и от красива млада дама тя се превръща в агонизиращо дете на инвалиден стол.

От компанията производител на ваксината отговор все още няма, но майката е решена да търси правата си в съда. Тя иска да бъде направена аутопсия от независими експерти, които да установят точната причина за разболяването на момичето.

Трудностите пред семейството на Лили обаче все още не са приключили, тъй като не могат да приберат тялото й в България. За това са необходими 5000 лв., с които изтормозените родители не разполагат. Нямат и помощ от посолството ни в Рим.

Кметът на Велико Търново е поел ангажимент средствата да бъдат осигурени и Лили да бъда погребана тук.

На 27 юли Лили трябваше да навърши 15 години.

Гледайте видеото ТУК: http://news7.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *