27/05/2022

Вижте поредните небесни „честитки“ – химтрейли над България (снимки)

„Получихме поредните поздравителни небесни „картички“, на DSC00212DSC00207които пише: „честит празник, скъпи български гои, никак няма да ви забравим и пропуснем!“, пише нашата читателка Александра, която ни изпраща снимкови доказателства за поръсването на небето българско с нова порция химически гадости.

„Доста време се мотах, за да снимам „картичките“ – реят си се из небето“ …

Чудех се с какво този затънтен район е интересен – не може да бъде само със земите – тях хората са принудени да ги продават за жълти стотинки, разсъждава Александра. И се сетих – между селата Тученица и Бохот в Северна България, в който район са направени снимките на 24 май 2015 г., под Земята върви мощна сладководна река. Толкова силна, че чупи свредела на сондите. А в световен мащаб сладката вода намалява (това и в Библията го пише), е заключението на Александра.

Разсъждавайте и вие, уважаеми читатели. Най-малкото върху обявеното бедствено положение в някои български селища от последните дни.

(Visited 805 times, 1 visits today)

One thought on “Вижте поредните небесни „честитки“ – химтрейли над България (снимки)

  1. Не е заради водата, нещо друго е, много по-голямо от това, не, че водата е маловажна. Не може от хилядолетия да ни преследват и избиват като животни и да нямат някаква солидна причина да го правят. Едно е ясно – мразиш и нападаш в гръб по-силния от теб противник, защото знаеш, че иначе никога няма да успееш. На тях това им е ясно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *