11/07/2020

Биофизик: Водата може да чуе молитвите ни

Екип от български учени – биофизикът проф. Антон Антонов, биотерапевтът Цветана Грълъбава и инж. Живко Желев получиха официално у нас патент за свое откритие. Научният експеримент се нарича ”Метод и устройство за изследване на психофизичното състояние на човека под влияние на радио, телевизионни и медийни продукти”.

В своите изследвания учените доказват как информацията въздейства на връзките между водните молекули, а това се получава чрез промяна на спектрите на водата. Методът е представян на редица международни форуми, а през 2003 година получава и швейцарски приз.

Българските учени изследвали как се променят спектрите на две двойки водни капки. При едните проби човек държал в ръцете си чаша с вода и слушал любима музика по радио, а другите – нямали контакт с него.

Установили, че от начина, по който човек възприема звука водата променя структурата си. Водните молекули според проф. Антонов реагират на биофизичните процеси в човешкото тяло, а то се състои от над 60% от вода.

Проф. Антон Антонов – биофизик: Информацията от водата се предава на ДНК, това е едно от последните направления в клетъчната биология за ролята на външните фактори директно върху ДНК и то чрез водат Такава е нашата концепция.

Екипът на проф. Антонов прилага метода на спектрите докато човек решава логическа задача. От двете страни на скалпа на главата докато мисли стоят капсули с вода. Информацията, регистрирана при взаимодействието на човешката мисъл с водните молекули според биофизика се съхранява в продължение на няколко седмици.

Проф. Антон Антонов: Този метод на спектрите на водата работи, той ни дава информация, че има различие и че има излъчване от ляво и от дясно свързано с активността на лявата и дясната половина на мозъка, това е много важен факт.

Водните молекули с връзките си наподобяват структурата на човешкия
мозък, казва още проф. Антонов. Чрез своя метод за изследване на
психофизичното състояние на човека под влияние на радио, телевизионни и медийни продукти екипът доказва, че с мислите си, възприемайки картина и звук, човек може да влияе на водата.

Водата може да чуе молитвите ни, казва още биофизикът и съветва преди да я изпием, докато я държим в ръцете си, просто да насочим към нея положителните си мисли или пък да и кажем, че искаме да сме здрави.

Read more: http://30dumi.eu/2012/11/ba-lgarski-uchen-vodata-mozhe-da-chue-molitvite-ni/#ixzz2ClVgDBiH

(Visited 331 times, 1 visits today)

One thought on “Биофизик: Водата може да чуе молитвите ни

  1. Нищо ново под Слънцето, но някои хора очакват точно това, да се докаже, като истина, чрез патент. Другия вариант за тях е да го кажат по БТВ, в противен случай е гадна конспирация на банда кретени ;)
    Добре е че напоследък, някои хора проглеждат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *