27/04/2024

Официална инструкция в САЩ учи как да се пазим при нападения на извънземни (видео)

Федералната агенция по извънредни ситуации (FEMA ) организира издаване на инструкции, които се съхраняват в повечето от пожароопасните части на територията на целите САЩ.

В тях сред многото възможни варианти на събития, които могат да се случат във всеки момент, колкото и да е странно, са добавени и…нашествия на извънземни.

Глава 13 в 600-страничното „Ръководство за длъжностните лица в пожарните служби за контрол на извънредните ситуации“, озаглавена „Нападение на врагове и потенциални НЛО“, се описва в общи линии какво се случва при стълкновение с НЛО или извънземни.

По-наодолу са посочени разделите на въпросната глава:

I.ЗАПЛАХАТА ОТ НЛО – ТОВА Е ФАКТ

a.Обсъждане на НЛО – защо сега?

b.Въведение в проблемите на НЛО

c.НЛО – какво представляват?

d.Система за класификация на НЛО

e.Форми на НЛО

f.История на НЛО

g.Организации, занимащи се с НЛО

h.Причини за секретност

i.Цели, преследвани от НЛО

II.НЕБЛАГОПРИЯТЕН ПОТЕНЦИАЛ НА НЛО

a.Видове рискове, снвързани с НЛО

g.Въздействие на силовото им поле

c.Нарушашаване на работата на системите за комуникации

d.Локални отклонения в електроенергията

e.Огнените кълба над Сиракуза и тяхната връзка с прекъсване на електричеството

g.Заплаха за личността – от физиологичен характер

III. НЛО – ДЕЙСТВИЯ ПРИ ИЗВЪНРЕДНИ ПСИТУАЦИИ

Инструкциите, написани от двама бивши пожарникари, може да са част от по-мащабна психологична операция – може да са елемент от инсценирано от земляни нахлуване на извънземни в стила на проекта „Син лъч“ ( някои го наричат „Синьо сияние“ – още подробности за този ужасяващ проект вижте тук) и правителствена пропаганда, замислени с цел реализация на програмата си за установяване на тотално световно господство. А може да е предизвикано във връзка с наистина надигаща се заплаха от пришълци.

На времето президентът Рейгън намекна за това, че заплахата от космоса всъщност би могла да обедини света: „Какво, ако всички ние в света открием, че се намираме под заплаха отвън – от сили от космоса, от друга планета?“ А след това той засилва още повече своята мисъл добавяйки, че това би изтрило всички различия и че „гражданите на света“ биха се „обединили за борба с тази извънредна заплаха…“

http://youtu.be/OwpbJEo7_Xw

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *