26/04/2024

Нечовеци начело на планетата

Не ви ли се струва, че някак много организирано тръгнаха арабските революции? Сякаш някакъв невидим кукловод започна почти едновременно да дърпа едни страшни конци.

И няма да е изненада, ако след време се окаже,  както твърди омразният сега Башар Асад, че тези чудовищни кланетата на цивилни и деца в Сирия, са организирани и извършени от  наемници отвън, а не от неговите войски. Иначе как може да бъде оправдана пред света чия да е военна интервенция ( по-честно казано – агресия) в тази държава, пък била тя и на НАТО ( още подробности – вижте тук)?

Кой крив, кой прав – може и никога да не  узнаем цялата истина, защото историята  не е била и не се пише от хората, които знаят всичко. И най-вече от онези, които са наясно с мръсните тайни игри. Те само организират кланетата. И остават с имидж на ангели пред наивната публика.

Така или иначе – задава се поредната война, в която ние българите, като
доказани дупедавци, ще се включим. Без някой да се допита до народа. Без някой да се интересува от мнението му. Така, както преоблаващата част от българите – вероятно над 90 %, бяхме против бомбардировките на НАТО в бивша Югославия. Но какво от това?…

На времето – преди много години попитали Ванга дали ще има Трета световна война. Веднъж на този въпрос тя отговаря, че няма да има Трета световна война и че истински мир на Земята ще настъпи, когато дойде Осмият.

Но друг път казва, че ще има Трета световна война. На ключовия въпрос „кога?“,  тя отговаря: „Сирия още не е паднала“…Това е казано преди 1989 г.

Замръзва ли ви кръвта?

Наистина нечовеци управляват планетата ни… Друго смислено обяснение за тези чудовищни престъпления няма.

Автор: Елена Емануилова

2 thoughts on “Нечовеци начело на планетата

  1. Безскруполните алчни богаташи- те организират войните,насилието бедността и мизерията.Но те оцеляват и за тяях няма наказание свише, затова оцеляването на планетата е под въпрос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *