02/05/2024

Около Слънцето летят огромни космически кораби (видео)

Неотдавна в Интернет се превърна в хит видео от кадрите, предадени на Земята от слънчева обсерватория SOHO (Solar и Heliospheric обсерватория) на 24 април, 2012 г. Ентусиасти забелязват на тях странен предмет, който кръжи близо до нашата звезда. Той много прилича на космически кораб,както се изобразяват звездолетите във фантастичните филми.

Тези сензационни кадри НАСА не коментира. Експерти предполагат, че най-вероятно „корабът“ е резултат от временно увреждане на софтуйера на цифровия фотоапарат. Няколко пиксела се провалили и „създали“ изображение на НЛО.

Сега обаче се оказва, че това е НЛО. От другата страна на Слънцето е забелязан и друг летящ обект. „Корабът“ се вижда на кадрите, изпратени от Слънчевата обсерватория на НАСА SDO (НАСА Solar Dynamics обсерватория) на 3 май, 2012 г. Заобелязан е в 13 часа 19 минути 41 секунди. Сега образът на НЛО изчезна.

Блогърът с ник rob19791 публикува в YouTube кадри на НЛО от 5 май, 2012 г., копирани от официалния сайт, на който НАСА и Европейската космическа агенция запознават публиката с процесите, протичащи на Слънцето. И публикува изображения на нашата звезда, които предават на Земята слънчевите обсерватории SDO (NASA), SOHO (ESA / NASA), Стерео (NASA).

За да разгледате изображенията трябва в прозореца ( в горния ляв ъгъл на екрана), да въведете дата (например 03/05/2012 г.) И времето (напр. 13:19:41).

И така на 5 май, както е видно от филмчето на rob19791, НЛО е в кадър. След като филмът се появи в YouTube обаче,НЛО изображенията,публикувани на сайта helioviewer, изчезнаха.

Блогърът е сигурен, че НАСА отстраняват обекта, за да не обясняват неговата природа с дефектни снимки, в което вече едва ли е възможно да се повярва тъй като Не могат да се получат едни и същи дефекти на снимки, направени от две различни устройства.

Около Слънцето очевидно нещо наистина лети. А какво може да е освен извънземни…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *