25/09/2020

Най-новият милионер се крие – не се е явявал в централата на тотото

Милионите от падналия джакпот стоят непокътнати. Късметлията, който спечели рекордната печалба от тотото в размер на 6 575 225,42 лв., все още не се е обадил, съобщиха  от Българския спортен тотализатор.

За да получи колосалната сума, уцелилият числата на късмета трябва да отиде в централата на тотото до 2 август и да даде банкова сметка, по която да му преведат милионите. Тогава изтича 45-дневният срок, в който БСТ изплаща печалбите.

Щастливецът удари уникалния джакпот на 17 юни с обикновен фиш за 2,40 лв., пуснат в 9,09 ч на 16.06.2010 г. Сигурно човекът все още черпи приятели и роднини за невероятния късмет, който го споходи. Като успокои страстите, ще се обади и ще си прибере парите, коментират запалени играчи. Статистиката показва, че спечелилите големи суми от тотализатора не бързат да ги взимат веднага, твърди Стандарт.

Миналата година един от новоизлюпените милионери се появи с фиша ден преди да изтече крайният срок. От тотото обещават след крайния срок за получаване на печалбата да разкрият и любопитни подробности за това, как късметлията е избрал печелившата комбинация, суеверен ли е и как ще инвестира печалбата.

Общо през 2010 г. тото милионерите вече са четирима. За утрешния тираж  № 50 сборът от джакпотите в двете тегления на най-популярната игра „6 от 49“ надхвърли 1,2 млн. лв. Така участниците във всяко едно от тегленията могат да спечелят по над 600 000 лева.

(Visited 111 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *