25/04/2024

На 11.11.11-а година – колективна медитация за добруването на България и света

 

Иван Гарабитов

Точно в 11 часа и 11 минути на 11.11.2011 г. екипът на Духовна здравна академия „Гарабитов” организира колективна медитация за България и света. Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба и известен последовател на йога философията в България кани всички, които желаят да вплетат своята позитивна духовна енергия, мисли и съзнание за една нова, мирна, хармонична, изпълнена с любов Земя, да дойдат в Средна гора.Медитацията ще започне в 11.11 часа на едно от най-високо енергийните кътчета в България – светилището „Свети Иван” край с. Мътеница, област Пловдивска. Сборният пункт е в центъра на с. Паничери /преди Старосел/, пред Културния дом в 10 часа на 11.11.2011 г. Колективна медитация ще има същия ден и в йога зала „Шри Чинмой” на център Гарабитов в Пловдив от 19.30 часа.

Датата с шестте единици е силно енергиен ден, който поставя началото на същинския вибрационен преход. Колкото повече хора, събрани на едно място се обърнат с молитва към Всевишния Творец, колкото повече хора се обърнат към Светлината, толкова повече мир, любов и хармония ще имат в сърцето си и ще могат да дават любов на себе си, на близките и познатите си, дори на враговете си, смятат от Духовна академия „Гарабитов”.

С позитивните си мисли ние ще сме в състояние да препрограмираме бъдещето, кармата на българите и на човечеството към по-добро. „Вярваме или не, сме свидетели на промени, които започнаха да се случват. Промените идват, за да ни направят по-добри, по-щастливи, по-хармонични”, казва Иван Гарабитов. „Вибрациите се променят и за да се чувстваме добре в новите условия, е необходимо всеки да насочи внимание към себе си, да се опита да бъде по-добър и позитивен, защото  това е вибрацията на бъдещето и ако ние не се настроим на нея, няма да сме в хармония.

Дълго време бяхме насочени към външното – към материята, време е да обърнем внимание на вътрешното и невидимото, защото само външните фактори не са достатъчно условие да бъдем щастливи и да сме в хармония. Една обединена колективна позитивна мисъл може да излекува духа, стреса, страха, депресията и агресията в обществото”, убеден е Иван Гарабитов.

Всички желаещи да се потопят в хармонията, която дава шанс за промяна на колективното съзнание, към изцеление на личните проблеми –  физически и душевни, може да заповяда на колективната медитация в Средна гора или в Пловдив. Хората, които нямат възможност да присъстват, могат да се присъединят като изпратят мислено в 11.11 часа своите позитивни нагласи и пожелания за по-добро бъдеще, независимо в коя точка на България са в момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *