25/09/2020

Какво означават загадъчните думи на Армстронг на Луната: „Успех, м-р Горски!“

Когато американският астронавт Нийл Армстронг за пръв път се разхожда на Луната, освен известните му в цял свят думи: „Една малка стъпка на човека – гигантски скок за човечеството“, както и редовните разговори с  другите астронавти и с Центъра за  контрол на полетите, се чува и мистериозната му реплика, казана с нисък глас: “ Успех, мистър Горски! „.

Много хора в НАСА си помислили, че това е просто предизвикателство към някой  от космонавтите на вражеския Съветски лагер.  Само че проверките показали, че космонавт с такова име не съществува. В продължение на години  Армстронг  е питан какво означава това странно изявление, но  в отговор той само се усмихвал загадъчно.

На 5 юли 1995 г., в интервю в град Тампа Бей, Флорида, след поредната конференция, на Нийл Армстронг този въпрос е зададен отново. Този път той казва, че сега, когато г-н и г-жа Горски са починали, той може   да говори:

„Една вечер с приятели играехме бейзбол у дома и топката прелетя в съседния участък, където  живееха съпрузите Горски, хора доста зли и скандални. Те често се караха помежду си, викаха и крещяха,  а  съседските деца просто ненавиждаха. Затова аз като много смел тръгнах към техния дом за топката. И когато се промъкнах под прозореца, където те се караха, съпругата  изведнъж извика: „Орален секс? Ти искаш орален секс? Ще го получиш, когато детето на съседа започне да тича по Луната! „

http://30dumi.eu/2012/05/kakvo-oznachavat-dumite-na-armstrong-uspeh-g-n-gorski/

(Visited 320 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Какво означават загадъчните думи на Армстронг на Луната: „Успех, м-р Горски!“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *