27/11/2022

Земята – площадка за експерименти на извънземни с хората

При много народи могат да се открият древни рисунки с изображения на богове с човешки тела и глави на животни. Възможно е тези създания да са били реални и да са резултат от генетични опити на извънземни.

Сензации в Австралия и Южна Африка

Неотдавна в Южна Африка и в Австралия бяха намерени рисунки от епохата на първобитната култура. Общо около 5000 изображения. Това откритие бе направено от съвместна австралийска и американска експедиция.

Екипът се занимава с проучването на наскални изображения. Много от рисунките били на полухора полуживотни.

Например тяло на човек с глава на бик или обратното – тяло на кон с човешка глава. Тези рисунки са били създадени преди около 32 хиляди години.

Според историка Пол Такон от Сидни и антрополога Кристофър Чипъндейл от Кеймбридж, художниците, нарусивали тези създания, не се осланяли на фантазията си, а на това, което са виждали с очите си, което се нарича натура.

И в Австралия, и в Африка пещерите от онова време изцяло са украсени с рисунки, които изобразяват едни и същи неизвестни създания. Нещо повече – в Австралия са намерени скици, изобразяващи коне с човешки тела, които се наричат кентаври. Също като в древногръцката митология. Остава голяма загадка как австралийците от каменната ера са могли да ги изобразяват, след като на всички е известен фактът, че на този континент никога на се отглеждали коне.

От всички тези факти се налага изводът, че в онова далечно време действително на нашата планета са живели такива странни създания. Дори съществува предположение за това, че в появата на тези същества на Земята са замесени извънземни, провеждали тук опити на генетично равнище.

Обслужващ персонал

Хибридите, които се „раждали“ в епруветки, били напълно разумни същества. За това свидетелства историята. Например Кентавърът Хирон, син Филира и бог Кронос, бил наставник на такива герои от гръцките митове като Кастор, Язон, Ахил, Асклепий. Хирон владеел музиката, ясновидството, ловът и предсказанията.

Бог Тот считали за велик учен, който познава небесата и е способен не само да преброи звездите, но и да измери цялото земно кълбо. Главата на Тот се избразява като на павиан или на ибис. Съществува легенда, че след като кентаврите се появили в Гърция, слизайки от планините, те били прогонени от хората заради пагубното им влечение към алкохола.

Създания подобни на кентаврите са могли да изпълняват ролята на работници, извършващи различни функции в стопанската сфера.

В Египет откритите 5000 изображения на фрагменти от живота на древните египтяни върху стените на гробници, вкараха учените в задънена улица.

В един от британските музеи, например, се намира египетски папирус. На него е изобразена ходеща на задните си лапи котка, която гони ято гъски. Зад тях идва цял отбор козлета, които пазят чакали. Тези чакали пък също се придвижват на задни лапи с кошници на гърбовете си.

Има още и такава рисунка, на която между газела и лъв се провежда нещо като „шахматен турнир“. При това и двете същества са разположени в кресла, лъвът води разговор и вдига шахматна фигура, а газелата махайки с ръка прави своя ход.

Според Жан-Франсоа Шамполион, който пръв успява да дешифрира египетските йероглифи, в тяхната култура присъства някакъв жанр от типа на политическата сатира в литературата. За това и свидетелстват тези рисунки. Но факти, потвърждаващи тази негова теория, засега не са открити.

За същества с човешки тела и глави на чакали като реални създания е писано много от такива автори като Адам Бременски, Марко Поло, Плиний. Също така техни изображения са представени и на исторически православни икони – например Свети Христофор.

В древен Египет по такъв начин е изобразен и Анубис – богът на смъртта, покровител на некрополите, на мъртвите, на балсамирането и погребалните ритуали.

Разкопките на археолозите често завършват с находки на могили, в които лежат останки на полухора. Съществува поверие, че това са останки на принесени в жерсва. Но има и друга страна, която счита, че подобни скелети представляват хибриди, получени по пътя на генетични експерименти на извънземни.

В Западните разклонения на Джунгарския Алат на територията на Междуречието – Месопотамия, при изучаване на скални скици от каменната ера, са намерени изображения на неизвестни създания. Например – планински козли с дълги опашки като при вълците или пък с две глави. Коне с гърбици като на камилите, или пък същите тези коне, но с рога. Също така кентаври и някакви напълно неизвестни животни с прави рога. Съдейки по всичко това вероятно е извънземни същества да са правили опити за създаване на хибриди с най-различни представители на животинския свят по онова време.

През 1850 г. в Египет били намерени стотици могили, разположени в сводести крипти. Находката е на известния френски археолог Огюст Мариет. Саркофагът бил направен от гранит и тежал един тон.

В гробовете скелети на животни били ситно натрошени, присъствала и някаква течност, напомняща на смола. Според Огюст това са били животни хибриди. Египтяните се страхували от тези същества и затова при погребенията им ги разчленявали и заливали със смола. Нали древните египтяни вярвали в живота след смъртта и затова придавали на този ритуал особено значение. Считало се, че мъртвите се връщат към живот, ако при погребението им са правилно балсамирани и е запазен външният им вид. Затова за тези същества хибриди било направено всичко възможно това да не се случи.

Тайнствените рогоносци

За първи път череп на човек с рога е открит от учения Фридрих Майснер при археологически разкопки в пустинята Гоби. Отначало съществувала версия, че тези рога са вдълбани в черепа, тоест били са имплантирани в него. Но скоро след изследване на експерти бил направен изводът, че това са съвсем естествени израстъци, с които се е родил и израснал този хибрид.

По-късно такива черепи са намерени в могили в графство Брадфорд през 1880 г. А също така при разкопки на руините в Субейта от израелска археологическа експедиция. Така наречените рогати хора във всичко останало анатомически били нормално развити. Ръстът им бил седем фута.

Израстъците, напомнящи рога, се намирали и държали от черепа толкова здраво, че експертите не могли да стигнат до единно мнение доколко са естествени страните рога. Времето на погребване на тези създания е приблизително 1200 г.

В крайна сметка останките били изпратени в музея на Филаделфия за по-нататъшно изследване.

Но рисунки с изображения на подобни хора с рога могат да се видят и в други региони на света. Един от тях е Перу.

Опитите продължават?

Съществува предположение, че в далечни времена извънземни са се опитвали да създават хуманоиди чрез генно инженерство. За това свидетелстват записи в летописите на монголите. В тях става дума за появата на бял свят на необикновени деца. Например едно от петте деца на монголец, най-малкият, се родил с тюркоазен цвят на косата, плоски ръце и нозе, а очите му се затваряли не като на нормалните деца, а обратното – от долу нагоре. А за друг получовек пише, че той имал едно око, разположено по средата на челото. Също така има сведения за появата на деца с глави на кучета и котки. За подобни полухора са писали и такива средновековни учени, като Ликсофен, Уго Андрованти, Амброаз Паре.

В днешно време също има случаи на раждане на странни деца. Медиите често съобщават за тях. Например за раждането на дете с ципи между пръстите на ръцете и краката, или със синьозелена кожа. Дете с хриле или пък с единствено око на челото. За това се появиха съобщения през 2000 г. в Индия.

Година по-късно пак в Индия обикновена овца ражда необикновено агне – то било без вълна, а муцунката му наподобявала човешко лице, при това на плешив мъж с тъмни очила. Агънцето, като и „русалката“ по-горе живели кратко.

Как да се обяснят тези факти? Какво всъщност е агнето? Хибрид или мутант? Може би това е отглас от експериментите, които са извършвали извънземните с хората? А може би и днес на нашето земно кълбо се извършват подобни опити?

Засега категорични отговори на тези въпроси няма.

По материали от чуждестранни медии

(Visited 2 306 times, 1 visits today)

One thought on “Земята – площадка за експерименти на извънземни с хората

  1. Обичам да чета такива материали, НО! По – важно е кой какво възприема за меродавно. Повечето хора ще приемат за чиста монета написаното, но ще има и хора, които ще се замислят. От Библейска историческа гледна точка, прогоненият Луцифер заедно с последователите си, се е установил на Земята преди хората. От тогава до сега те практикуват върла ненавист спрямо хората, жестокост, злоба, извращения и изтребление. С развитие интелекта на хората, демоните се научават на всичко ново, родено от мисълта на човешката раса. Използват се откритията на най великите човешки умове и се насочват срещу човеците. Лъжа, заблуда, директно унищожение!
    БОГ на всеки е дал възможност да мисли, да анализира. Предупредени сме, че в „последни времена, на дявола ще се даде възможност да прави чудеса“ … Мислете разумно и не забравяйте, че БОГ създаде човека по свой образ и свое подобие. Има такива хора които съзнателно приемат да служат на ЗЛОТО, а има и такива – повярвали на лъжите.
    Всеки сам избира на кого и на какво да вярва … ще ми се повече БЪЛГАРИ да бъдат от правилната страна!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *