27/04/2024

Уфолози: На големи празници извънземни се намърдват между хората

Според мнението на някои американски уфолози извънземните посетители на планетата ни живо се интересуват от традициите и културните обичаи на хората. Както казва професорът от един от университетите на Флорида Търнър възможно е извънземните да изготвят специален каталог, който да им позволи по-добре да разбират човешката психология, за да могат по-късно да поробят нашата цивилизация абсолютно безкръвно.Уфолозите предполагат, че  подобни изследвания провеждат така наречените хуманоиди с метаморфозни качества. Казано на прост език това са същества, които могат да изменят външността си в зависимост от ситуацията. Професор Търнър говори за това, че извънземните не без удоволствие посещават местата, където има масово струпване на хора. И особено обичат да правят това по време на големи празници.

Има няколко свидетелства за това, как извънземните с вид на хора, са участвали в обичайни сватби. Така в град Филаделфия, САЩ, младоженци били удивени от факта, че на сватбеното им тържество присъствал чичо на венчаващия се мъж, пристигнал от Нова Зеландия. След края на сватбата младоженците Кайра и Мат Стаут изпратили чичото Самън на аерогарата. А ден по-късно му позвънили, за да разберат как е преминал полетът. Чичото бил изумен от това позвъняване и въобще не разбирал за какво става дума.

Когато семейната двойка, която също дълго време не разбирала какво се е случило с новозеландския им гост, извадила сватбените снимки, тяхното изумление вече нямало предел: вместо чичот Саймън на тях се виждало странно същество  с големи очи и две отвърстия вместо нос.

Уфолозите коментирали, че това е от онези видове хуманоиди – хамелеони, които могат да изменят външността си. Младоженците просто не могли да повярват, че тяхната сватба може да е толкова интересна за извънземните. Между другото по-късно един от гостите си спомнил, че въпросният чичо категорично отказвал да пие. Това още тогава го накарало да си помисли, че този в никакъв случай не може да бъде нормален човек.

Има още няколко подобни свидетелства при празнуването на Нова година в Русия, когато извънземни гости дори са участвали в тържествата на Червения площад, твърди сайтът Тайни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *