19/03/2024

Китайски сайт: Подземен ядрен опит предизвикал катастрофата в Япония!

Земетресението в Япония е причинено от неуспешен таен подземен ядрен опит. А аварията в АЕЦ „Фукушима-1? е инсценирана за прикриване на истинските причини за разпространението на радиация, причинена от ядрена експлозия на отдалечен полигон дълбоко под  дъното на океана, пишат казахстански медии като се позовават на китайски източници.

Според авторите, материал за това е  публикуван в много китайски уебсайтове, по-специално, на портала Сhina Value. Авторите на китайския уебсайт се позовават на анонимни експерти, които не изключват  вероятността от техногенна катастрофа  в Япония.

На първо място, се казва в статията, китайски анализатори обръщат внимание на последния намек на губернатора на Токио Шинтаро Ишихара за възможността за използване на ядрено оръжие срещу Китай.

Заплахата на Ишихара, казват анализатори, е странна, предвид факта, че Страната на изгряващото слънце винаги е заявявала, че няма да има ядрени оръжия (спомнете си, Япония не е включена в така наречения „ядрен клуб“).

Скоро след думите на губернатора, на 9 март, в Тихия океан край североизточния бряг на японския остров Хоншу е фиксирано земетресението с магнитуд 7.4 (основният удар бе върху префектура Мияги, която   два дни по-късно пострада  най-много от земетресението). Китайски експерти смятат, че това не е земетресение, а изпитание на свръхсекретно ядрено оръжие.

Любопитно е, че  липсват позовавания за тази странна хипотеза, но в материала се изказва версията, че “ в случай на успех,  Япония с мълчаливото съгласие на американците скоро ще проведе друга серия от ядрени опити. След това ще се обяви за страна с ядрени оръжия, насочени срещу Китай.

30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *