03/02/2023

При химиотерапия левкоцитите падат. Как да ги увеличим?

Няма да повярвате колко проста, колко вкусна и колко ефективна рецепта може да реши проблема със срива в левкоцитите при химиотерапията , която се прилага при лечение на злокачествени заболявания.

На Виолета Г. не й се вярваше, но влезе в медицинската статистика, според която през миналата година е регистриран рекорден брой заболели жени от рак на гърдата. Преминала през ужаса на целия този път – от диагностицирането, до ампутацията, стига до химиотерапията. При нея има и още едно утежняващо обстоятелство – наследствена средиземноморска анемия. Химиотерапията става причина за рязко намаляване на левкоцитите в кръвта и от там – на имунитета.

Виолета обаче решила да пита ръководителката на отделението за химиотерапия в „ИСУЛ” д-р Колева какво да направи, за да си вкара в норма левкоцитите. Отговорът бил изненадващ: Сега като се прибереш, изпий една бира. Довечера – още една. И яж сурови бадеми.

И Виолета започнала да изпълнява тази рецепта всеки ден – шепа сурови бадеми, две бири на ден. Сега левкоцитите й след обективен контрол в лаборатория доказано са в норма.

Просто, вкусно и приятно. Струва си човек да ги знае тези неща, нали?

(Visited 10 529 times, 1 visits today)

One thought on “При химиотерапия левкоцитите падат. Как да ги увеличим?

  1. При химиотерапия обикновено падат левкоцитите, но също така хемоглобинът и тромбоцитите. МАОЛО е препарат на растителна основа, нетоксичен и поддържа тези кръвни показатели, ако се приема през цялото време на вливанията. При ниски левкоцити се приемат по 2-3 капсули на ден. Ако започнат да падат още, МАОЛО се увеличава до 3-4 капсули на ден и могат да стигнат до 6 на ден.
    При нисък хемоглобин под 100 и ниски тромбоцити под 100 – МАОЛО се пие по 6 капсули на ден, докато се вндигнат стойностите.
    Подробности за продукта може да видите в сайта за МАОЛО. Там има телефон на лекар, който консултира
    за дозировката на МАОЛО, като си приготвите последните изследвания на кръвта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *