23/04/2024

Кока-Кола направи тазгодишния си клип за Коледа в България

За първи път в историята си компанията Кока- Кола засне коледния си рекламен клип в България. Предстои той да се завърти в над 90 държави, съобщиха от дружеството.

В рекламата участват само български актьори, а снимките са правени в студио „Бояна“, Борисовата градина в София и в жилището на водещата от БТВ Наталия Симеонова.

Ролята на Дядо Коледа се изпълнява от актьора Иван Петрушинов, съобщават от компанията. Освен в рекламата той ще бъде главен герой и в песента Shake Up Christmas, написана за коледната кампания. Тя се изпълнява от група ?rain, които са носители и на награда „Грами“. За българската публика е подготвена и версия на песента, в която се включва и младата певица Нора Караиванова, съобщи Дневник.

Teмата на новата телевизионната реклама Snow Globe на „Кока-Кола“ е как хората откриват щастие чрез обикновените моменти, които ги свързват с техните близки, обясняват от компанията. Идеята се завърта около кристална топка, която Дядо Коледа разклаща и така събира разделените в коледната нощ.

www.dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *