20/04/2024

Поредна управленска порнография в Пловдив! Да ти се доплаче!

Скандално уволнениятпрез 2009 г. данъчен шеф №  1 на НАП – Пловдив, Георги Търновалийски се кани да се намърда на сладък пост – заместник-скмет на Пловдив.

Името на Търновалийски беше забъркано със скандали за корупция прикриване на източване на ДДС в огромни размери /разбирайте – за милиони левова/ от Винарска изба – Брезово. Там пък работят бивши данъчни служители на НАП – Пловдив, които на времето си са делили в един бирнически офис в приходната агенция.

Скандалът около Брезово гръмна и утихна, както много подобни скандали досега. Преди това съпругата на Търновалийски Поля влезе в на бьл кон в борда на директорите на узурпирания и заграбен от Георги Гергов под масата без нито един лев, даден за приватизационната сделка.

Георги Гергов пък, който по времето на Иван Костов в интервюта, разположени на цели вестникарски страници се кълнеше, че е горещ привърженик и член на СДС, постепенно както беше посинял започна да почервенява и сега е висш партиен лидер в Пловдив и в БСП въобще.

Издуханият предната седмица зам.-кмет на Община Пловдив Ганчо Колаксъзов – една наистина много много безсилна и нещастна фигура в градската управа, по-скоро фигурант на БСП, очевидно трябваше да освободи мястото за друг човек на червените – Търновалийски…

БСП влезе във властта на Пловдив като крадец през задната врата. Това стана след преврат в ОбС на ВМРО и с купените гласове на някои членове от атака, беше отсвирен партньорът на воъеводите за местните избори – ГЕРБ, без които сега тази куха лейка Славчо Атанасов нямаше да стои начело на града. При всичко, казано до тук няма никакво съмнение, че Търновалийски е троянският кон на червените.

Забелязвате ли как всички във властта на Пловдив /и де да беше само тук/ са навързани един с друг като свински черва.? Как въртят, сучат и все едни и същи муцуни ни се предлагат и навират в лицата да гласуваме за тях по изборите.

А после точно както Даволът само го умее твърдят – че сме безотговорни, ако не отидем да гласуваме тъкмо за тях. Избори без избори!… Също като изгонения Ганчо Колаксъзов, също като гласения на мястото му Търновалийски…

Каква управленска порнография в Пловдив! Какво е порнографията – един извратен сеир, който може и да те зарадва за пет минути или половин час, но когато стане дума за истинска работа на ползу роду и за резултат от работата – просто ти се доплаква…

Жалко за Пловдив! Жалко и за България! Защото тази управленска порнография не е патент само на града под тепетата…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *