19/04/2024

Победата на мутрокрацията

В представителната демокрация гражданите НЕ гласуват, гражданите НЕ избират, а само гражданите се СЪГЛАСЯВАТ ЦЯЛАТА власт да е в ръцете САМО на определена шепа от хора.

В представителната демокрация гражданите чрез така нареченото „гласуване“ или „негласуване“ стават АНОНИМНИ СЪУЧАСТНИЦИ на ШЕПА представителни политици да изземат ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин. Представителните политици НЕ носят никаква лична отговорност, защото в диктатурата на представителната демокрация има САМО групова отговорност, а юридически групова (колективна) отговорност НЕ съществува.

Никой представителен политик НЕ носи лична индивидуална отговорност за своите действия. Следствието ВИНАГИ от това е, че представителните политици ГОВОРЯТ едно, а вършат ДРУГО. Така наречените „избиратели“ в представителната демокрация са винаги АНОНИМНИ и ГРУПОВИ. Никой от тези анонимни и групови уж „избиратели“ също НЕ носи индивидуална отговорност за своите действия.

Ето защо демокрацията (власт за гражданите) ВИНАГИ се изражда в мутрокрация (власт на представителни политици-мутри) в безумните НАЛОЖЕНИ условия на представителната демокрация. Никой РЕАЛНО НЕ носи индивидуална ОТГОВОРНОСТ в представителната демокрация, а ЦЯЛАТА власт се изземва от ВСЕКИ гражданин чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ и ИЗМАМА от ШЕПА представителни политици и духовници.

Ето защо представителната демокрация ВИНАГИ се изражда в РАЗЛИЧНИ форми на ДИКТАТУРА, като: фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н

Това е коментар на читател с ник Кой, публикуван под текста „Форийн полиси“: Тъмни времена за западния демократичен модел.

Бел. ред: Ако досега се съмнявахме в горе казаното или пък поне се надявахме, че нещата не са чак толкова отвратително порочни, да си припомним резултатите от последните избори.

Какво за пореден път се доказа на 5 октомври? И да гласуваш, и да не гласуваш – все мутри и крадци изпълзяват начело. За да сложат ДПС в листите си човек толкова очевадно компрометиран като Бат Сали, значи искат да ни кажат, че всякаква човешка измет може да я направят управляващ фактор и никой копче не може да им каже. Вече дори не го правят задкулисно както преди, а нагло и открито. Само да не си помислите, че ДПС е единствената партия, която постъпва така.

Когато си готов да понесеш неодобрението за подобно решение, значи имаш интерес да го направиш. Интересът след рекапитулация винаги се измерва с финийски знаци.

Пък и защо партиите да се правят на непорочни девици, щом и евентуалният министър-председател през следващия мандат, а и в по-предишния, е с минало на мутра? Не бива да се изключва възможността човекът и другите като него на по-високите етажи на властта да са скъсали с това си минало – стига обаче аверите им да позволят това. Но дори и светец да е станал нека да помага на народ и държава по друг начин, а не начело на управлението, че някои зависимости си остават за цял живот – искаш, или не искаш.

Толкова горчиво и обидно му става на човек, като гледа кои се готвят да хванат кормилото на държавата.

Да прощават чистите и неопетнените в новия парламент. Едва ли ще разберем кои точно от тях са попаднали с масовката в Народното събрание защото гък няма да им позволят да кажат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *