23/04/2024

Треньорът на ЦСКА Павел Дочев анатемоса чалгата

Павел Дочев

Наставникът на ЦСКА Павел Дочев продължи да демонстрира на лагера в Германия, че държи на дисциплината и реда. На тренировка се е разиграла случка, която трябва да е показателна за футболистите, обожаващи да пускат фолк-хитове в съблекалнята.

Според агенция „Спортал“ вратарят Иван Караджов надул чалга от стаята си, за да озвучава заниманието, но Дочев наредил това да се прекрати моментално с думите: „Не сме някой селски отбор, за да ни слушат всички музиката!“

Преди дни Дочев вече показа твърда ръка и отстрани от тренировка защитника Костадин Стоянов за несериозно отношение, пише СЕГА. Футболистът бързо се опомни и в последвал разговор се извини на треньора, след което двамата се разбрали.

Италианецът Фабрицио Грило ще се подготвя индивидуално по време на лагера. Вчерашният лекарски преглед показа, че левият бек има частично разкъсване на бедрен мускул, но поне не му се налага операция. Той ще се възстановява близо 2 седмици и дебютът му за ЦСКА ще е чак след завръщането в България. Грило най-вероятно ще пропусне и дербито с „Левски“ в I кръг на 1 август.

Травма в десния глезен получи и Йордан Минев, като той може да не играе утре срещу аматьорския „Ферл“ и в четвъртък срещу дубъла на „Хановер“. Мачовете пропуска и невъзстановеният Апостол Попов. Вчера Дочев накара футболистите да минат тестове за бързина.

В отбора продължават да очакват нов централен нападател. Все още има възможност да пристигне ирландецът Килиан Шеридан („Селтик“), но вече се търси резервен вариант. Изненадващо германецът Александер Есвайн (20 г.) от „Волфсбург“ се похвали в интернет, че ще премине в ЦСКА. Той е бивш юношески национал и е възможно да пристигне като преотстъпен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *