26/04/2024

РЗС: Бинев и Борисов са част от ъндърграунда и бандитизма

Слави Бинев и Бойко Борисов имат общо минало. Те са част от българския ъндърграунд и бандитизъм. Това каза лидерът на Ред, законност и справедливост /РЗС/ Яне Янев пред Нова телевизия по отношение на миналото на евродепутата от Атака Слави Бинев и премиера Бойко Борисов.

Ние бяхме първите, които казахме, че ни управлява примитивна, необразована, милиционерска хунта, заяви лидерът на РЗС Яне Янев. Според него в момента управляващите се опитват да изградят „милиционерско-фелдфебелски режим“.

„Това е една необразована и примитивна българска хунта. Те не могат да върнат режима на Тодор Живков, колко и да искат“, каза още той.

Яне Янев каза, че Бинев и Борисов не могат да си променят начина на мислене.

Триото Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Лъчезар Иванов отдавна работят заедно, още от общината, каза Янев.

Старите корупционни практики на тройната коалиция вървят в пълен ход, каза Янев. ГЕРБ осъществяват мултимедийна терапия, иначе процесите изглеждат на свлачище, каза той. Ние не сме като Синята коалиция, която стои разкрачена – от една страна опозиция, от друга страна техни представители са в изпълнителната власт. Скоро ще стане ясно как Борисов е съставил кабинета. По още по-трагичен начин, отколкото на кръстовище или бензиностанция е подбрал министърката на здравеопазването.

Ние първи заговорихме за лобизъм. Чакаме още две седмици и ще направим пресконференция, след като едни прокурор задържа обвиненията срещу Георги Гергов, на първо място по отношение на Пловдивския панаир, който трябва да се върне в патримониума на държавата, каза Янев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *