19/03/2024

КОЙ УБИ ДЕНИС?

213Прекрасен млад човек, едва успял да навърши 20 години. Още ненаживял се, почти нищо не видял – само мъка, страшна болка и преселение в друго измерение.

Дали Е-тата в храните, дали хлора и флуора в питейната вода и пастата за зъби, а дали пък не химтрейлите в небето, за които няма нито почивен ден, нито почивка през нощта. Те се реят, стелят и мърсят чистото българско небе – на раенца, на баклавички, на безредни плетеници.

Невероятно е колко много хора в едно малко село си „отглеждат“ карценоми и си умират с крясък и болка.

Денис от почти една година е диагностициран с „рак на стомаха”, следват 5 касапски интервенции, радиоактивно облъчване, химическо отровителство – резултатът е срината напълно имунна система, месеци на надежда, после месеци на изгубена надежда, а след това 3 месеца в легло, на системи и непрекъснато завишавано количество морфин.

Родната медицина приключи с този млад човек за по – малко от година.

На 10 юни 2016 г. се пресели в друго измерение,  десетки смазани от скръб и болка близки и приятели, изпратихме тленните му останки.

Има въпроси. И те касаят българските политици. Дори не споменавам задкулисните кукловоди.

Кои продажни и не особено грамотни български политици продадоха народа ни? Кои подписаха и се съгласиха небето ни да бъде задръствано от бълвоча на химтрейлите?

Кои подписаха споразумения, позволяващи безогледното приложение на Е-тата в храните ни?

Кои подписаха и се съгласиха децата ни да бъдат бавно но сигурно убивани с ваксини и имунизации, съдържащи не неясни, а преднамерено включени вредни съставки?

Кои доктори (а не лекари!) се съгласиха да презират Хипократовата клетва и съзнателно да подлагат хората на смъртоносно „лечение”?

Има още подобни въпроси и те не са риторични. Но основен въпрос е – къде са тези силни и умни мъже, които да сложат в ред държавата, политиката и отношенията на България с партньорите? Видяхме мазане, слагачество, пълзене и близане на чуждоземски обувки, видяхме плюнки и бълвоч по адрес на народа ни, историята ни и културното ни наследство, видяхме … какви ли още не гадости.

Кой уби Денис? Кой ни убива всеки ден? Ние сме българи, кораво племе и чакам да се проявят лидери, достойни за името на БЪЛГАРИЯ!

Автор на текста и снимките е читателката Александра. Тази неизмислена история е от село на няколко километра от Плевен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *