26/04/2024

Ясновидец от Полша: Избухва бунт в ЕС още в началото на 2011 година!

Още в началото на 2011 г. в  Европейския съюз ще избухне бунт. Това предсказание е направил  популярният в Полша ясновидец Кшищоф Яцковски . Нека припомним, че преди това той вече предрече за предстоящото разпадане на Европейския съюз.

Освен тази невесела за европейците прогноза Яцковски също заяви пред репортери за усещането си за предстояща война. Той не уточни къде точно, според него, ще има има военни действия, но посочи, че войната няма да започне от сдържащите  се действия на Русия.

Според Кшищоф Яцковски,   през 2011 г.  може да настъпи катастрофа с участието на известни актьори, а  в Англия ще се случи „нещо ярко“ около кралица Елизабет II.

Прогнозите на Яцковски през 2011 г.не са окуражаващи, но те са далеч по оптимистични от прогнозите за следващата, 2012 г.

Според някои учени на Земята догодина ще настъпи Армагедон. Паника в медиите се опитаха да предизвикат прогнозите на експерти, работещи на Хаваите и Сидни, които предполагат, че през 2012 г., ще започнат  едновременно да изригват вулкани по цялата планета.

www.30dumi.pozicii.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *