26/04/2024

Чудовища: Сатанисти от Русия убиха и изядоха четирима 17-годишни

Сатанисти от Русия бяха осъдени заради убийството на млади хора, които изяли парчета от телата на жертвите. Чудовищната информация е на вестника „Московский Комсомолец“. Тарторът на зловещата сбирщина Николай Оглобляк ще лежи в затвора 20 години при първоначален строг режим. Останалите петима канибали също влизат зад решетките за 8 и повече години.

Съдът в град Ярославл, североизточно от Москва, призна обвиняемите за виновни в примамването до строеж през август 2008 г. на три момичета и едно момче, всичките на 17 години, и убийството им като част от сатанистки ритуал. По телата на жертвите бяха открити многобройни прободни рани. Две от момичетата били убити след близо 200 удара с нож.

Заподозрените били непълнолетни по време на нападението, поради което не получили доживотни присъди, пояснява БТА. Друг член на групата също е осъден за убийство, но е изпратен в психиатрична болница.

Според говорител на прокуратурата в Ярославл всеки, който искал да бъде приет в клана на сатанистите, трябвало първо да принесе в жертва живо същество. Първо убивали котки и кучета – до нощта на ритуалното убийство на четиримата младежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *