30/04/2024

Индуистката Джулия Робъртс: Яж, моли се и обичай

Джулия Робъртс

Световната звезда Джулия Робъртс наскоро си призна, че е привърженик и практикува индуизъм. Това означава, че тя редовно ходи в индуистки храм,  пее заедно с другите варвящи отправя горещи молитви към индуистките богове, които са много.

Актрисата, омъжена за оператора Даниел Моудър през 2002 г., заяви още пред британския таблоид Дейли Толеграф, че двамата със съпруга й редовно се молят в храма заедно с трите им деца. Пред весстника тя допълни, че се надява в някой от следващите си животи да се
прероди като „нещо тихо“ след голямата суета около сегашната й известноств Холивуд и по света.

Смята се, че Робъртс, която е израснала в семейство на баптисти и католици, е преминала към източната религия, докато е участвала в заснемането на новия й филм „Яж, моли се и обичай“. Там тя играе ролята на жена, която се опитва да открие себе си чрез индуистките духовни
практики.

Актрисата предизвика противоречия в Индия миналия септември, когато местни индуси получиха забрана да участват във важен религиозен фестивал, докато тя заснемаше сцените за филма си в храм в предградията на Делхи, припомня БГНЕС.

Актрисата разкри за преминаването си към индуизма в интервю за септемврийското издание на модното списание Elle, в което звездата се обяви и против козметичната хирургия.

„Яж, моли се и обичай“, е филмовата адаптация по бестселъра на Елизабет Гилбърт, която ще излезе във Великобритания късно тази година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *