28/04/2024

Kaufland – Информация и Брошура

Kaufland е голяма верига супермаркети, която е част от Schwarz Gruppe, една от най-големите търговски групи в Европа.

Компанията е основана през 1984 г. в  Германия от Дитрих Шварц. От тогава Kaufland се разраства и става една от водещите вериги супермаркети в Централна и Източна Европа.

 

Изпълнителният директор на Kaufland за България, Германия, Хърватия, Румъния и Словакия е Парвиз Шариф, който държи и позицията на член на Управителния съвет на Schwarz Gruppe.

 

Kaufland предлага голямо разнообразие от продукти, включително хранителни стоки, дрехи, обувки, електроника и много други. В магазините на Kaufland може да се намерят както местни, така и международни марки.

 

Относно местоположението на магазините, Kaufland има присъствие в няколко държави, включително Германия, България, Чехия, Румъния, Словакия, Полша и други. Всеки магазин на Kaufland предоставя разнообразие от стоки и услуги, съобразени с нуждите на местната общност.

 

Можете да намерите повече информация за Kaufland и неговата история, както и списък с текущите местоположения на магазините, на официалния им уебсайт или в различни новинарски източници.

Брошурата на Kaufland

За да получите най-актуална информация относно брошурите и промоциите на Kaufland в България, Ви препоръчвам да посетите сайтове като PromoBroshura.com  или официалния им уебсайт за България. Друга опция е да свалите приложението им, ако такова съществува. Там ще намерите подробности за текущите оферти, специални промоции, намаления и други актуални събития. Освен това, можете да проверите близкия до вас магазин на Kaufland, където често се разпространяват и раздават брошури с предложения и намаления.

 

Промоциите на Кауфланд България са седмични и са валидно от понеделник до неделя, което означава, че всеки понеделник може да се възползвате от различни промоции и специални оферти.

Кауфланд заема високо място в предпочитанията на потребителите в България благодарение на голямото разнообразие от предлагани стоки. Това не е случайно, защото асортиментът на веригата включва множество продукти – основно от хранителната индустрия, но и разнообразие от козметика, препарати, домакински уреди, градински инструменти, играчки, дрехи и други. Неоспоримо важно е, че цените на стоките в Кауфланд, независимо дали са на местни или вносни марки, са без конкуренция на пазара.

 

Ако намерите нещо, което ви харесва, не се бавете – офертите са валидни само една седмица, от понеделник до неделя! В брошурата на Кауфланд, както и в магазините в София и другите градове, има нещо за всеки вкус и нужди.

 

Kaufland предлага следните услуги:

 

Станция за рециклиране: Инициатива за намаляване на употребата на пластмаса и увеличаване на възможностите за рециклиране.

 

Машина за монети: Услуга за безплатно уедряване на монети.

 

Каса на самообслужване: Възможност за бързо, лесно и удобно пазаруване с помощта на каса за самообслужване.

 

Kaufland във Viber: Възможност за получаване на актуални предложения и информация за промоции чрез официалния канал на Kaufland в Viber.

 

Доставка от Glovo: Партньорство с платформата за доставка на храна Glovo, предоставящо възможност за доставка на продукти от Kaufland до вратата ви.

 

Продуктова информация: Възможност за получаване на информация за произхода на продуктите в кошницата ви, както и ръководства за употреба на продукти от собствените марки на Kaufland.

 

Kaufland в социалните мрежи: Възможност за следене и участие в официалните канали на Kaufland в различни социални мрежи.

 

Kaufland Newsletter: Информация от първа ръка за актуални предложения, специални оферти, активни игри, промоции и рецепти, изпращана седмично.

 

Обещания към клиента: Серия от обещания към клиентите, с които Kaufland се стреми да осигури приятно и качествено обслужване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *