19/05/2024

В Бразилия проучват място, където е кацнал НЛО

Екип от изследователи намериха в Бразилия място на предполагаемо кацане на НЛО в Peruíbe, недалече от Сау Паулу.

Това се случило на 7 октомври тази година, но първоначално не се съобщавало за находката, за да не започнат към мястото да прииждат хора, които волно или неволно да унищожат следите от приземяването на неидентифицирания обект. Официалното съобщение за това събитие е от 19 октомври т.г.

В хода на проучването местните власти решили да затворят района, който се намира в задния двор на имота на Rua 19 в Balneário São Жоао Батиста 3, за да не попречат местните жители на проучването.

Живеещите близо до мястото на предполагаемото кацане разказват, че са видели ярка светлина в този район на разсъмване, след което те открили следите на земята. Други съобщават, че в момента на предполагаемото кацане в жилищата наоколо угаснало електричеството. А съпружеска двойка казва, че е видяла лъч светлина, който се спускал от небето на това място, като в един момент този лъч се приближил до техния дом. 1231 а

На мястото изследователите открили участък от растителност, чиито стебла не били счупени, а сгънати от някаква невидима сила. Проучването продължава.

По материали от чуждестранни медии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *