27/04/2024

Детски терапевт твърди: На Земята сега растат деца хибриди (видео)

Трябва да допуснем, че на нашата планета Земя присъстват хора хибриди. Това твърди известната хипнотерапевтка Мери Родуел (Mary Rodwell) в интервю на журналистката Алексис Брукс Alexis Brooks.

В своята практика Родуел се е специализирала в изучаването на така наречените „звездни деца“. На база на наблюденията си предполага, че те представляват нова раса от хибридни същества с чужда ДНК, които доста превъзхождат хората със своите познавателни способности.
Според терапевтката стремително се увеличава броят на малки деца, които директно или по време на хипнотични сеанси твърдят, че не са от тази планета. И тези техни твърдения изобщо не зависят от контакта на малките й пациенти със средствата за масова информация.

Фактически тази нова хибридна раса произлиза от похищенията и експериментите на бордовете на НЛО. Родуел твърди това основавайки се на многото проведени сеанси на регресивна хипноза, по време на които децата или техните майки твърдели, че са били похитени от извънземни.

Според нея споделеното от пациентите е достатъчно доказателство за това, че сред нас живеят нов вид хора.
„Техните способности да мислят и разсъждават са много големи. У тях има съзнание за някакъв многоизмерим опит. В същото време родителите силно се плашат от разказваното от децата им. Децата обратното – разсъждават за всичко това съвсем естествено“, коментира Родуел.

Единственото, което отличава тези нови хора от нас е различното възприемане на света. Мери Родуел счита, че редица състояния като синдрома на Аспергер например, с които често такива деца биват диагностицирани, в действителност са признаци на скрити способности, непосредствено възникващи в резултат на генетичните манипулации с помощта на технологически напреднала извънземна раса.

Ако това се окаже вярно то така наречената замърсена или отпадъчна ДНК в нашия геном може да осигури цяла редица когнитивни функции, които никога досега не са изучавани от науката. За разлика от предишните десетилетия днес има повече информация относно тези синдроми.

Очевидно човешкият геном трябва още да се изучава и изучава, генетиците сега не знаят как един ген влияе на друг и колко дълбоко е това взаимодействие. Общо казано – съвременната наука все още не е достигнала такова равнище, за да може цялостно да разбере и обясни тънкия механизъм, чрез който животът постоянно се обновява.

Професор Сам Чанг (Sam Chang) е един от първите специалисти, прокарващ идеята за това, че „замърсената ни ДНК“ има извънземен произход. Според него „тези извънземни последователности в генома имат свои собствени вътрешни регулиращи системи и са автономни“.

Еволюцията пряко зависи от адаптацията. За да стане адаптацията стандарт са необходими много хиляди години. В същото време ние виждаме радикални различия у хората в течение само на две-три последователни поколения. Новите генерации физически и психически много силно се отличават от родителите.

Единственото разумно обяснение на този забележителен разрив между поколенията се явява допускането, че че върху човешкия геном постоянно се извършват манипулации. Опредено присъства някакъв външен фактор.

Към настоящия момент неясен остава въпросът: кога извънземните открито ще ни се покажат. Тогава или цялото човечество ще се издигне до „висшия интелект“, или ще ни подредят в музей подобно на древните експонати на неандерталците…

Видеото с Мери Родуел е на английски език.

По материали от чуждестранни медии, снимка – интернет


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *