29/03/2024

Сериал за Ванга върви по 1TV, в неделя излъчва документален филм (видео)

По руския телевизионен  канал 1TV в момента върви сериал за българската ясновидка Ванга.

А на 22 септември същата телевизия ще излъчи документален филм за нея със спомени на знаменити личности от Русия и ОНД, срещали се с Ванга, както и за стряскащи снимачния екип на сериала мистични съвпадения по време на създаването на телевизионната поредица.

Ето как телевизията е анонсирала предстоящото излъчване на документалния филм:

Едни я наричаха дъщеря на сатаната, други се прекланяха пред тази жена – Ванга. Вангелия Гущерова. За нея са написани статии, снимани са документални филми.

Но първият в историята сериал за Ванга беше заснет не от български, а от руски кинематографисти. Нейният личен живот бе много загадъчен – от ранното детство до последната й глътка въздух. Мистични съвпадения неведнъж  наплашваха създателите на филма. Какви? За това ще разкаже нашият документален филм, който ще се излъчи по канал 1 на Русия на 22 септември.

Как актрисата Елена Яковлева се превъплъщава в известната пророчица, как е играла със затворени очи и как е издържала гримиране с продължителност 5 часа ще споделят самата изпълнителка на главната роля и други членове на снимачния екип – Ирина Рахманова, Антон Макарский, Анатолий Белий, Евгени Князев, режисьорът Сергей Борчуков, продуцентът Анатолий Чижиков.

За своите срещи с Ванга ще си спомнят журналистът Сергей Медведев и президентът на ФИДЕ Кирсан Илюмжинов (в сериала  „Вангелия” той играе себе си). Зрителите ще научат за неизвестни преди визити при българската пророчица на актьора Вячеслав Тихонов, на писателя Леонид Леонов, на Сергей Михалков.

Освен това ще огласим сензационните версии за връзките на ясновидката с специалните служби на различни страни, обещава канал 1.

http://www.1tv.ru/documentary/fi8158/fd201309221700

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *